BRNABIĆ OPET TROKIRA: Da li ima neki majstor da ga malo čukne da proradi? (VIDEO)

Premijerka Srbije Ana Branabić odavno važi za osobu koja ne ume uvek da kontroliše šta izgovara. I pre čuvene poruke da “mora da razume kako da razume”, šefici srpske vlade se događalo da joj reči ne prate tok misli.

Screenshot

Tako je bilo i prethodnog dana, tokom gostovanja u emisiji “Fokus” – premijerka nije uspela da sastavi rečenicu, iako je imala lake i poznate pojmove na raspolaganju, Đilasa, beogradsku decu, lopovluk, bahatost…

Za razliku od brojnih kolega iz inostranstva, koji posao premijera doživljavaju kao mogućnost da služe građanima, premijerka Srbije svoje radno mesto posmatra kao poziciju sa koje može najbolje da služi svom gazdi i šefu stranke. A kako bi se dodvorila nadređenom i zaštitila ga od medija, Brnabić se pretvorila SNS kolporetera, koji svakog dana maše novinama “Nova” i “Danas”, upire prstom u novinare i viče: “To je nepravda”.

I dok se njene kolege u drugim zemljama bave državnim poslovima, Brnabić svoje radno koristi za plasiranje montiranih spotova o protivnicima režima i na gostovanje po TV emisijima gde govori o tim spotovima.

Tako je bilo i prethodnog dana. Premijerka došla na televiziju B92 sa namerom da priča o spotovima koje je plasirala, ali se u jednom momentu toliko zbunila da nije bila u stanju da sastavi smislenu, prostoproširenu rečenicu.

A počelo je obećavajuće: Najpre je naglasila da Vučić „ne pravi video klipove o opoziciji“, a potom da se oni ne prave ni na Andrićevom vencu.

Onda je prešla na sebe i tu je došlo do potpune blokade.

– Dakle, da sam ja… Zato što je to jedna od stvari koja je meni bila najstrašnija od sve krađe, koje…. Koje, Đilas… Am… Vršio dok je bio vlast. Sve krađe koje…. Koje je on, nažalost svih nas, a najviše nažalost dece… Amm, dakle… – mučila se Brnabić da sklopi rečenicu, dok ju je s punom pažnjom slušao gospodin Fokus.

Na kraju je odustala i prešla na drugu temu, prekinuvši neprijatnu tišinu koja je zavladala u studiju, prenosi portal Nova.rs.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker