Uskoro rekonstrukciji Doma zdravlja u Požarevcu

Gradska uprava Požarevca raspisala je javnu nabavku za izradu idejnog projekta i projekta za izvođenje radova na adaptaciji, sanaciji i rekonstrukciji Doma zdravlja.

Dom zdravlja Požarevac

Ova ustanova obuhvata tri objekta: zgradu Opšte medicine i Hitne pomoći, zgradu Dečjeg dispanzera i ATD-a i zgradu Medicine rada, čija je ukupna površina 9.500 kvadrata. Radovi će obuhvatiti sanaciju krovova, postavljanje PVC stolarije, izradu termoizolovane fasade i ugradnju lifta.

Takođe, objekti će imati klimatizaciju i ventilaciju i centralni sistem tople vode, kao i video-nadzor, a ulazi i toalete biće prilagođeni osobama sa invaliditetom.

U konkursnoj dokumentaciji navedeno je da projektant treba da sagleda postojanje opasnog otpada i da definiše više elemenata: šta potpada pod klasičan otpad koji se vozi na standardnu deponiju, šta čini potencijalnu sirovinu za reciklažu, šta se ponovo može koristiti, a šta će se definisati kao opasan otpad.

Vrednost javne nabavke za idejni projekat i projekat za izvođenje radova, procenjena je na 4,6 miliona dinara, bez uračunatog poreza, a glavni kriterijum za izbor izvođača biće najniža ponuđena cena.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker