ARSENAL DOVOLJAN ZA RAT: Uhapšen Vlauca iz Petrovca zbog posedovanja velike količine oružja (FOTO)

Policija u Petrovcu na Mlavi, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom mestu, podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (59) iz okoline Petrovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Foto: MUP

Policija je u pretresu domaćinstva osumnjičenog, u pomoćnoj zgradi, pronašla četiri pištolja, vazdušni pištolj, lovačku pušku ručne izrade, karabin, 188 metaka različitog kalibra, kesu sa 130 grama kapisli i praznih lovačkih patrona, kao i dve mašine za punjenje lovačkih patrona.

Protiv osumnjičenog će biti podneta i prekršajna prijava iz Zakona o oružju i municiji jer lovački karabin, lovačku pušku i revolver koje poseduje po odobrenju, nije čuvao u skladu sa Zakonom o oružju i municiji.

Foto: MUP

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Sa ovim oružjem da vodi rat?! Izgleda da se novinar koji je pisao ovaj tekst, razume u oružje kao Mara u … Ovo oružje je toliko staro, da predstavlja najveću opasnost za onoga ko ga koristi. I još nešto, da li je moralo ono Vlauca u naslovu?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker