SVE NA RAČUN OPŠTINE: Otvoreno klizalište u gradskom parku u Velikom Gradištu

Na poligonu malih sportova u gradskom parku u Velikom Gradištu svečano je otvoreno klizalište, uz bogat program i brojne posetioce.

Foto: TOVG

Radno vreme klizališta, na koje su ulaz i upotreba klizaljki besplatni, biće radnim danima od 17 do 22 sata, a vikendom od 10 do 24 sata.

Klizalište može da primi do 60 klizača po smeni na svakih sat vremena, pri čemu prednost imaju deca.

Na klizalištu su angažovani redari, iako ga korisnici koriste na sopstvenu odgovornost, kao i roditelji koji su odgovorni za bezbednost svoje maloletne dece.

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Sve je ovo na račun naroda a ne opštine Veliko Gradište. Čelnici Gradišta su morali da unajme klizalište SNS-ovske firme a sve po nalogu korumpiranog rukovodstva naprednjaka iz Beograda. Za te pare su mogli da imaju sopstveno klizalište koje bi moglo da se koristi narednih 10 godina. Nema mesta pohvali već treba osuditi čin rukovodstva opštine a kad dođe vreme, sve to u zatvor. Pozivam na bojkot klizališta!!!

  2. Fora kao i Kucevu. Opstina je za iznajmljivanje klizalista platila 5 miliona i jos milion i po za struju. Ista firma, isti naladgodavac, isto sve…

  3. Dokle ce snsovci da prave budale od nas? Ovde je jasno sve, briga njih za narod, vazno je da rukovodeca naprednjacka klika uzme pare

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker