OPSADNO STANJE KOD VELIKOG GRADIŠTA: Policija izvršila pretres kuće SNS predsednice Udruženja žena iz Biskuplja i pronašla veliku količinu oružja!

Policija u Velikom Gradištu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom mestu upali su u porodičnu kuću predsednice Udruženja žena iz Biskuplja u selu Biskuplje u opštini Veliko Gradište i izvršili pretres, potvrdio je za TPKNEWS insajder Mile Sova.

Foto: I.M.S.

Kako saznaje insajder Mile Sova, policija je u četvrtak uletela u porodičnu kuću predsednice Udruženja žena iz Biskuplja zbog postojanja osnova sumnje da će se pretresom kuće i imanja pronaći tragovi krivičnog dela i predmeti važni za krivični postupak, odnosno predmeti koji potiču iz krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prema nezvaničnim saznanjima insajdera Mileta Sove, pretres je izvršen zbog navodne potrage za četiri puške nepoznate marke, a kako kaže Mile Sova, policija je u pretresu domaćinstva i imanja pronašla veliku količinu kalibarskog oružja, municije i veliku količinu novca.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Zašto bez imena i prezimena? Još jedan dokaz ko su vajni članovi SNS. Sve sa koca i konopca, lica za kojima plače Zabela i ludnica. Da ne deli Vučić naoružanje članovima i da li se sprema bratoubilački rat? Samo pitam?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker