DODELJENE NAGRADE: Najlepše dvorište u Braničevskom okrugu nalazi se u Velikom Gradištu

U Gradskom zdanju priređena je svečanost povodom uručenja nagrada medijske kuće „Reč naroda” i JKP „Komunalne službe” Požarevac najboljima na Konkursu za „Najlepše dvorište 2017″.

O najlepše uređenom dvorištu odlučivala je komisija koju su činili Svetlana Milutinović, master akademskih studija pezajžne arhitekture i urbanog dizajna i pomoćnica gradonačelnika, zatim Milica Mitić dipl.inž.pejzažne arhitekture i profesor Poljoprivredne škole Sonja Marinković i Dragana Ivošević, dipl- inž.pejzažne arhitekture, profesor u penziji.

Prvu nagradu, po mišljenju komisije, dobilo je dvorište iz Velikog Gradišta, vlasnice Vesne Rajičić, kao najlepši vrt u celom Braničevskom okrugu i novčanu nagradu od 7000 dinara, druga nagrada dodeljena je Živadinki Stojiljković iz Klenovnika i novčana nagradu od 5000 dok je treće mesto pripalo Ljubisavu Grujiću iz Požarevca i novčana nagrada od 3000 dinara.

Nagrađenima su pored direktorke medijske kuće “Reč naroda” Andrijane Maksimović čestitali i predsednik Skupštine grada Bojan Ilić i direktor JKP “Komunalne službe” Požarevac Slobodan Jović.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker