APEL POŽAREVLJANIMA: Smanjite potrošnju vode kako ne bi bilo restrikcija!

U Požarevcu već danima vladaju visoke temperature, zbog čega je došlo do povećanja potrošnje vode iz gradskog vodovoda.

Zbog toga su iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ uputili apel građanima da racionalno troše vodu, jer je vodovodni sistem prenapregnut zbog prekomerne potrošnje.

Zbog toga građani treba da budu racionalni i solidarni, kako bi u narednih mesec dana bilo dovoljno vode za piće i što manje restrikcija.

Građanima je upućena molba da ne zalivaju travnate površine i da ne polivaju dvorišta, kako bi svi potrošači u Požarevcu imali uredno vodosnabdevanje.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Moze solidarnost, ali onda kada podelite sa nama Jagodin “noćni” rad, rad na drzavni praznik, prekovremeni rad, i kad sve to saberemo, Jagoda primi 100.000 dinara mesečno sa sklepanom srednjom školom. Da sugradjani, dobro ste pročitali, tu privilegiju u Vodovodu ima samo Jagoda, ali ona je i direktorova žena, zbog koje je Agencija za borbu protiv korupcije donela odluku o razresenju Aleksandra D, ali…VI BUDITE SOLIDARNI I ŠTEDITE VODU

  2. Mi da štedimo, a Moš Kukolj izvrsni direktor Vodovoda, bivši vozač traktora, kupio je za manje od dve godine vikendicu u Ramu, skupoceni VW pasat, dzip Tuareg, zeni Mercedes. E tako, vi sugradjani stedite vodu, dok se Kukolj rashladjuje u Ramu i posmatra zalak sunca.

  3. Pa tražili ste Vučića za predsednika. Eto Vam ga sad. Nema voda, sutra nema hrane, struje, vazduh zagadjen, Kinezi gazde…. To je Vama Vaša SNS dala..

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker