ALEX GORDI I ROĐA ŠOJIĆ NERVOZNI: Raspopova botovska mašinerija ostaje nemoćna!

Nakon našeg poslednjeg pisanja o životnom usponu jednog golubačko-komunističkog raspopa usledila je botovska reakcija i pisanija botova, zvanih Bumerang.

Levo Alex gordi-Aleksandar Ðukić, desno Rođa Šojić-Saša Ðorđević/Foto: Profimedia/Facebook

Podrška i lajkovi njihovom tekstu su sekretarica raspopa Alex gordi-Aleksandar Ðukić, i Šef botovske kamarile direktor osnovne škole u Golupcu, Rođa Šojić-Saša Ðorđević. Dvojac fantastiko. Propale moralne i ljudske nakaze. Osobe bez trunke morala i časti.

Aleksandar Ðukić, kontroverzni bot koji je doživeo renesansni procvat. Dolaskom raspopa na vlast dobio je posao i privilegije. Od jednog socijalnog slučaja dogurao do radnog mesta referenta za odnose sa dijasporom, pri Turističkoj organizaciji Golubac. Uz radno mesto dobio je i zaduženje za mahinacije unutar opštinske uprave. Brlja i dan danas sa raznoraznim projektima i kraducka sitne novce. Od njegovog mirisa svi se zgrožavaju. Poznat je po novčanim malverzacijama, skitnji i kockanju.

Saša Ðorđević je još jedan zli junak iz male golubačke devastirane varošice, koji se do đonova uvukao u raspopovo prkno. Čovek koji po kvalitetu reklo bi se da nema ni veliki odmor od škole. Poseduje zvanje učitelja čuvenog učiteljskog fakulteta u Vranju. Dolaskom na mesto direktora prosvetne ustanove, uspešno muva sa novcem. Često menja izdavače. Namešta zaposlenja i otkaze. Deli procentualno nastavu nestručnim licima. Ucenjuje i reketira roditelje i zaposlene. Sve što ne uspe sam da reši tužaka se kod raspopa i to se sve završava. Voli kratku suknju više od svega, a imovinska karta sve veća. Ali, da ne bi razdužili, poduži je spisak zlodela ovog Šojića.

E, ovakvi likovi štite i brane raspopa i njegova zlodela. Možda mi nismo idealni i po njihovoj volji ali trudimo se da budemo objektivni. Ne zameramo što nemamo više lajkova podrške na društvenim mrežama dovoljno je što vidimo koliko je samo naših pratilaca pročitalo objavu, i usput, ostavili svoj komentar na samom portalu, jer znamo da je raspop vlast i da ima moć pritiska i ucene, dok sa druge strane raspopova botovska mašinerija ostaje nemoćna, pa se krije iza Bumerang objava zarad zrna ličnog ćara.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Plači voljena zemljo kada su ovakvi ološi na vlasti. Opština u Golupcu više liči na ludaru nego na državnu ustanovu a od nekada Osnovne škole na glasu, po kvalitetnom kadru i dobrim učenicima, ostale su samo uspomene. Ali narod je birao vlast spram sebe. Golupčani poznati kao zavidni, zlobni, lenji i sa niskim moralnim vrednostima odabrali su upravo ono što im odgovara. Zato i ćute i podržavaju ovu lopovsku bandu zarad mrvica koje im daju.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker