DOLIJAO SRPSKI BEGUNAC U BEČU: Uhapšen osuđeni silovatelj!

Bečka policija uhapsila je četrdesetogodišnjeg Srbina koji je pre dve godine u našoj zemlji osuđen na 15 godina robije zbog silovanja, prenose austrijski mediji.

Kako se navodi, on je uhapšen prošlog ponedeljka tokom racije u jednoj radionici u Otakringeru. – Četrdesetogodišnji muškarac osuđen je jer je u avgustu 2015. godine ženu nasilno ugurao u toalet, prisilio je na oralni seks, dok se ona gušila i plakala. Nakon zlostavljanja, bacio ju je na pod, raširio joj noge i silovao je. Kada je završio sa iživljavanjem, ejakulirao joj je u usta i naterao je da to proguta. Sve vreme ju je tukao i ozbiljno povredio – navode mediji.

Kada je policija ušla u radionicu u popodnevnim časovima, primetila je da se ovaj muškarac neobično ponaša. – Bio je veoma nervozan i pokušao da pobegne. Kada su ga uhapsili i identifikovali ispostavilo se da je reč o čoveku koji je ilegalno boravio u Austriji, nelegalno radio, kao i da ga potražuju srpske vlasti – preneli su mediji.

Srbin se nalazi u ekstradicionom pritvoru i verovatno će biti izručen Srbiji, potvrdila je za medije portparolka bečke policije Irina Stejrer. Navodno, ovaj muškarac je i ranije robijao zbog silovanja u Srbiji.

TPKNEWS/Kurir

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker