UOBIČAJENA PRAKSA: U Golupcu, aktuelna vlast počela sa kupovinom glasova za predstojeće izbore

Kako smo nezvanično saznali u Golubcu pod maskom javnih radova u toku je velika kupovina glasova, od strane aktuelne opštinske vlasti.

Naime kao i svake tako i ove godine u organizaciji Nacionalne Službe za zapošljavanje organizovani su javni radovi na teritoriji opštine Golubac. Ugovore ovoga puta su umesto opštine potpisali predsednici mesnih zajednica.

Prvi problem koji nastaje, je taj, jer je Marko Stojaković jedan od predsednika M.Z. trenutni zamenik predsednika opštine, a to je protiv zakona zbog sukoba interesa. Drugi potpisnik je osoba koja je aktivni odbornik SNS-a, a kao nagradu za lojalnost zaposlena je u biblioteci u Golubcu. To lice je već sudski gonjeno i platilo je kaznu od nekoliko stotina hiljada dinara zbog bespravne seče seoskih bagremara. To je biografija rukovodioca nosioca vlasti u Golubcu koji su zaključili ugovore o javnim radovima sa licima koja su na evidenciji službe za zapošljavanje.

Inače, i to bi sve bilo uredu da se ta lica odazivaju svojim obavezama, međutim, jedna poveća grupa uopšte se ne pojavljuje na poslovima za koje su angažovani a prima platu i doprinose.

Zato postavljamo jedno jednostavno pitanje: “Šta je ovo nego direktna pljačka sopstvene zemlje?

Za sve u tekstu navedeno u posedu smo spisak imena i prezimena i gde je ko u kojoj mesnoj zajednici koji dostavljamo javnosti.

Spisak

(Glas naroda Golubac)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker