VELIKO GRADIŠTE: Nova domaća komedija “Stado“ u Kulturnom centru (VIDEO)

U Kulturnom centru „Vlastimir Pavlović Carevac“, u četvrtak 08. decembra nova domaća komedija “Stado“. Projekcije su u 19:00 i 21:00 časova. Cena ulaznice – 250,00 dinara.

film-stado-nikola-kojo

„Stado“ je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo.

Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila  crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno.

Može se reći da je „Stado“ zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

Za svoj debitantski rediteljski film, Nikola Kojo, koji uz Zorana Cvijanovića, Vesnu Trivalić i Natašu Ninković igra i jednu od glavnih uloga. Ekipu čine popularniji glumci :  Nikola Đuričko, Srđan Timarov, Branislav Trifunović, Nebojša Ilić, Marko Gvero, Miloš Samolov, Slobodan Pavelkić, Hristina Popović, Dragan Petrović Pele, Petar Strugar, Danijela Vranješ…, gosti u filmu su  Đule Van Gog, Vlado Georgiev i Marko Vidojković.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker