NAPREDNJACI ZASEDAJU DANAS U 17 SATI: Vrh SNS odlučuje danas o raspisivanju vanrednim izbora

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marija Obradović izjavila je da će sednica Predsedništva SNS biti održana danas u 17 sati, a da će posle razmatanja stanja na Kosovu i u ekonomiji, odlučiti o održavanju vanrednih parlamentarnih izbora.

Kada se članstvo upozna sa dve ključne tačke – Kosovo i Metohija i ekonomija Srbije, odnosno dolazak novih investicija, onda sa druge strane postavite pitanje je li vreme za izbore i dodate malo bibera poput rejtinga stanke i pozicije naših stranačkih funcionera, pa i u lokalnim sredinama, onda dobijete pravi odgovor treba li Srbiji vanrednih izbora ili ne – rekla je ona.

Obradović je za televiziju Prva rekla da će na toj sednici biti oko 50 ljudi iz cele Srbije koji će preneti “kakvo je raspoloženje građana”, ali i članova SNS kojih, kako je rekla, ima 700.000.

Ona je kazala da će na sednici biti reči o pripremi Skupštine stranke, a da će lider SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić podneti detaljan izveštaj o svojim aktivnostima oko Kosova.

– Kada donosimo odluku o oizborima osim toga što se vodimo nekim političkim pokazateljima o popularnosti i rejtinzima, nekim potezima na političkoj sceni i pratite aktivnosti poput protesta koji se dešavaju u poslednje vreme ui Srbiji vrlo je važno da napravite balans izmedju dešavanja u državi – kazala je Obradović.

Obradović je rekla da opozicija nije sprema za istinu i “zatvara oči pred istinom”.

– Opozicija nije svesna ko je sa druge strane i koliko jako, ozbiljno i posvećeno moraju da svoju borbu za dolazak na vlast definišu. To znači da vešala testere, nasilje, pritisci na medije nije nešto čime se dolazi na vlast. Moraćete da imate ozbiljan program – poručila je Obradović.

(Tpknews.com/Beta)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker