SELFI ČEDOMORKA: Rodila mrtvo dete, pa iz osvete švaleru sliku mrtve bebe objavila na Fejsbuku! (FOTO)

Pre dve ipo godine Braničevski okrug je bio u centru pažnje zbog misteriozne smrti novorođenčeda u selu Busur kod Petrovca na Mlavi, koji je šokirao stanovnike tog sela.

Mirjana Miklejić (49) pre dve ipo godine porodila se pod misterioznim okolnostima u svojoj kući. Kako je tada rekla, rodila je mrtvo dete jer se porođaj desio pre vremena, međutim, usledio je šok.

Mirjana Miklejić pravi selfi / Foto: Fejsbuk

Kako se saznalo od komšiluka, ona je mrtvu i krvavu bebu fotografisala, a fotografiju je na svoj fejsbuk profilu kasnije i objavila. Bebu je prethodno zatrpala u dvorištu.

– Bila je u sedmom mesecu trudnoće kad se porodila. Porodila se kod kuće, a rekla je da je beba rođena mrtva, iako se u početku sumnjalo da je čak usmrtila bebu. Beba je sahranjena u dvorištu i preko humke su stavljeni crepovi i cigle kako životinje ne bi iskopale leš. Svi su znali da je trudna i o tome se redovno hvalila na Fejsbuku, iako se nije znalo ko je otac. Nigde nije vodila trudnoću, niti je porođaj bio prijavljen, već se porodila u svojoj kući – ispričao je izvor blizak istrazi.

Za smrt bebe se možda ne bi ni saznalo da nije okačila fotografiju sa mrtvom bebom.

Slika mrtve bebe / Foto: Printscreen Facebook

– Na njenom profilu bila je fotografija mrtvog dečaka i nje. Iznad fotografije je pisalo „Za ovo se gine“, a okačila je i fotografiju svoja dva deteta i napisala „Za ovo se živi“. Nakon toga su odmah alarmirane policija i ostale službe – kaže izvor.

Kako se saznalo, Miklejićeva je na saslušanju iznela šokantan podatak.

– Čitav razlog fotografisanja mrtve bebe, kako je navela, jeste osveta švaleru koji nije verovao da je dete njegovo i nije hteo da ostavi suprugu. Navodno je otac deteta muškarac iz Busura, koji je bio dosta mlađi od nje, međutim, navodi se i da je razlog fotografisanja to što je htela da ima uspomenu na malog dečaka, koga je rodila mrtvog – rekao je izvor.

Komšije nerado pričaju o Mirjani, kažu da je slabo poznaju, ali da su iznenađeni zbog svega što se desilo.

– Mi smo saznali za to kad se pojavila priča o njoj u medijima. Bili smo iznenađeni, iako je nismo dobro poznavali. Nismo naročito komunicirali, ali smo se zgrozili zbog fotografija koje je kačila i zato što je dete zatrpano u dvorištu. Pričalo se i da ga je ona ubila, ali zaista ne znam šta se tu dešavalo. Ne znam ni gde je ona sada, nismo je videli dugo – ispričale su komšije iz Busura.

Viši sud u Požarevcu je nakon toga Miklejićevoj odredio pritvor do 30 dana, međutim, puštena je na slobodu. Nije poznato da li je terećena za neko krivično delo.

(TPKNEWS/Alo!)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker