RECI SPORTU “NE”: Počela kučevačka predizborna kampanja

Već više od godinu dana, kučevački naprednjaci okomili se na sport i sportske klubove u Kučevu smanjivši budžet za sport u 2021. Jer naravno, zameniku predsednika opštine Mikiću, bitno je da od narodnih para uštine što više može i da puni svoje i džepove SNS nasilničkih struktura koje haraju Kučevom.

Ivan Rajičić, predsednik opštine Kučevo i Nenad Mikić, zamenik predsednika/Foto: eKučevo

Naime, prošle godine su se sportski klubovi iz Kučeva su se pobunili, pa su budžet za sport pred izbore povećali, ali i tu su izdvojili 10 miliona dinara za projektnu dokumentaciju za Sportski centar pored stadiona. Svi u Kučevu znaju da će glavni bos SNS kartela u Kučevu da dobije sportski centar izgrađen parama građana. Ali taj sportski centar neće da bude opredeljen za običan narod, već za “elitne” sportiste koji pune kasu hotela Rudnik, a i za Mikića da se rekreira na teniskom terenu sa svojom životnom saputnicom.

Kao dokaz da će sve navedeno biti tako je pokušaj nametanja plaćanja računa za odvoženje smeća bodibilding klubu “Body Line” tačnije Zoksovoj teretani u Kučevu.

Ova teretana radi u Kučevu bezmalo 20 godina i za tih 20 godina iks broj klubova je dovodio svoje sportiste na pripreme. Za te pripreme niko dinara nije dao, uključujući i ove elitne iz Rudnika. Zoksova teretana je jedino mesto gde građani Kučeva koji se ne bave profesionalnim sportom mogu da dođu da se rekreiraju. Čak i od tih malobrojnih građana koji dolaze u teretanu veliki broj njih ne plaća članarinu.

Ali, Zoksova teretana je konkurencija teretani u hotelu, pa su se kučevački naprednjaci setili kako da prinude Zoksa koji je svima činio da izađe iz teretane.

Perišić i Mikić su zajedno sa Janoševićem naredili neukom Marijoku da Zoksu počne da naplaćuje usluge odvoženja smeća po tarifi za privredne subjekte koja iznosi 20 din/m². Zoksova teretana ima 100m² i sada Zoksu stižu računi od preko 2000 dinara mesečno za komunalne usluge. Ono smeće koje se iznese iz teretane nije više od par plastičnih flaša i kora od banane.

Cela javnost u Kučevu podržava da se Zoksova teretana oslobodi obaveze plaćanja odvoženja smeća ili u najmanju ruku da izađe komisija ispred JKP “Kučevo” i da se utvrdi koliko smeća pravi teretana i da se shodno tome plaća, ali po tarifi za fizička lica.

Naravno, da ispadne veliki drugar jer ide ujutru u 5 sati da trenira sam u Zoksovoj teretani, Kikić koji ne može da trenira sa prostim narodom rekao je Zoksu da se obrati opštinskom veću. To je bio samo drugarski “fazon” da odgovornost prebaci na nadzorni odbor JKP sa kojima se dogovorio da Zoksa informišu da nema zakonski osnov za oslobađanje od usluge.

Niko to ne spori i svima je jasno da se ovde radi o dobroj volji lokalnih vlasti, ali je svima jasno da kučevačkim naprednjacima ne ide u prilog da se građani rekreiraju i ako se rekreiraju to nikako da ne bude džabe, već sve u Perišićevu kasu.

Sramota je šta radi aktuelna kučevačka naprednjačka vlast, a još sramotnije je što predsednik Rajičić i ovo gleda kao fikus, umesto da se bori za dobrobit građana koji su za njega glasali.

Kučevo polako ostaje i bez onog malo što je imalo, ali idu izbori i građani Kučeva se uveliko spremaju da ostanu i bez ove kriminogene naprednjačke vlasti. Kučevo je zaslužilo da se oslobodi ove pošasti i građani jedva čekaju da kazne ove bahate divljake.

(Tpknews.com/B.J.)

PROČITAJ I

11 Komentari

  1. Celo Kučevo radi za Acu Karatistu koji ne plaća ništa u Kučevu. Evo Marjok mu je otpisao za komunalije skoro 3. miliona dinara. Ja sigurno neću da glasam za naprednu stranku zbog Perišića, Mikića i Rajčića koji su ojadili opštinu

  2. Ne plaća Aca Karatista ni korišćenje sportskih terena a ne plaća ni boravišna taksu za goste hotela Rudnik. O porezu da i ne pričamo. Aca Karatista je zreo za apsanu!!!! Samo glasajte za Vučića ako ne želite da vidite Acu Karatistu u zatvor

  3. Celi Kučevo radi za Aleksandra Perišića,ceo opštinski budžet je namenjen samo njemu,nisumo mi dužni da plaćamo njegove minuse koji su se skupljali godinama.

  4. Celo Kucevo zaudara na Perisiceve gadosti i gadosti njegovih poltrona Janosevica, Mikica, Rajcica, Somija, Marijoka, Rase Kafe i ostale bulumente. Nikada gora vlast nije bila u Kučevo!

  5. U Kučevu su trenutno na vlast jedni najobičniji lažovi, prevaranti, neradnici, manipulatora itd. Zamislite vi kad predsednik opštine izlazi pred ekipom Pinka i hvali kako su oni uložili 550 miliona u infrastrukturu, a cela je istina da iz opštinskog budžeta nisu ulagali ni dinara, sem što možda plaćali neke ručkove u hotelu. Sva ulaganja su republička sredstva i kad su u pitanju i putevi i trotoari po Kučevu i sve ostalo. Iz opštinskog budžeta nisu ni jednu rupu zakrpili, ni kamion Tuzle nigde nisu stavili a za drugo i da ne pričamo. Mesne zajednice su totalno zapostavljene, tu ni prstom nisu mrdnuli, budžet im služi samo da bi namirili svoje ogromne plate i svoje prohteve a za ostalo ih vaš briga. Od kad su na vlasti ni jedno proizvodno radno mesto nisu otvorili, već su i ono malo što je bilo i to su uništili. Tamo gde opština ima ingirencije, zaposlili su ogroman broj ljudi, samo da bi ih ucenjivali kad su izbori a sve je to na grbači jadnog građanstva. Bruka i sramota, dno-dna.

  6. Isti problem u celoj Srbiji! SNS kriminalni kartel je rekao “NE” sportu,a rekli su “”DA” drogama!
    Ništa se izlaskom na već unapred pokradene izbore neće promeniti,ostaje samo ulica!

    Što se tiče lokalnih vlastodršca-kabadahija i lokalnih tajkuna-lopina,šta reći,osim da Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodršce-kabadahije i tajkune-lopine!!!

    Bukagije i LUSTRACIJA za sve vlastodršce-kabadahije i tajkune-lopine!!!

    POBUNA DO SLOBODE!!!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker