JAVNA RASPRAVA: Zakazan okrugli sto o promeni Statuta opštine Golubac?

Okruglom stolu, pored članova Skupštinske komisije za izradu nacrta Odluke o promeni statuta opštine Golubac, mogu prisustvovati i sva zainteresovana lica.

Opštinsko veće opštine Golubac poziva građane, udruženja, stručnu i ostalu javnost, da se upoznaju sa tekstom nacrta Odluke o promeni Statuta opštine Golubac, koju je izradila Skupštinska komisija za izradu nacrta Odluke o promeni statuta opštine Golubac.

Predlozi, sugestije i inicijative dostavljaju se Opštinskom veću opštine Golubac, putem elektronske pošte na adresu: office@golubac.org.rs ili na adresu Opštinsko veće opštine Golubac, Cara Lazara 15,12223 Golubac.

U toku sprovođenja javne rasprave o nacrtu Odluke o promeni Statuta opštine Golubac, 25. novembra sa početkom u 11:00 časova u svečanoj sali Skupštine opštine Golubac biće održan okrugli sto.

U toku javne rasprave sačinjava se izveštaj koji sadrži sve predloge i sugestije iznete u javnoj raspravi, kao i stavove organa nadležnog za pripremu predloga akata o podnetim predlozima i sugestijama sa obrazloženjem razloga za njihovo prihvatanje, odnosno neprihvatanje.

Javna rasprava je otvorena od 8. novembra i trajaće sve do 27. novembra.

PODRŽITE NAŠ RAD KOJIM KLIKOM NA REKLAMU HVALA!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker