KUČEVO ŠOKIRANO BRATOUBISTVOM: Zbog žene je zadavio rođenog brata, a onda sve priznao i zaplakao

Tragedija koja je u petak poslepodne, nešto posle 17 časova, potresla je Kučevo, i nikoga u ovoj varošici nije ostavila ravnodušnim.

Foto: Screenshot Facebook

Svi koji su poznavali Ivana Milića (43) i njegovog brata Mirka Milića (39) u prvom trenutku po saznanju, bili su u neverici i čuđenju koji je to toliko jak razlog moga da dovede da brat podigne ruku na svog rođenog brata.

– Strašno je. Ovo je katastrofa. Poznavao sam obojicu. Istina voleli su da popiju ali ovako nešto nisam mogao ni da zamislim. Znam da je Mirko od ranije imao problema sa Zakonom zbog različitih krivičnih dela. Tužno je, jer su ovo posledice koje vuku iz detinjstva. Obojica su bili jako namučeni. Živeli su u veoma lošim uslovima, gotovo u podrumu zgrade. Celog života su bili nekako napušteni i prepušteni sami sebi, proveli su život po domovima, pa su iz tog razloga često bili lake mete za one koji su nekako uvek bili sa druge strane Zakona – , kaže jedan od poznanika Ivana i Mirka Milića iz Kučeva koji su se prema još uvek nezvaničnim informacijama potukli zbog Ivanove žene Olivere Novaković (47) koja je živela sa njima u zajednici.

– Ne verujem još uvek šta se dogodilo. Čula sam da je Ivan bio u gradu i da je pri povratku kući ženu sa kojom je živeo, zatekao sa svojim rođenim bratom. Potukli su se i da je Ivan zadavio rođenog brata golim rukama. To je strašno, katastrofa! Nemogu da dođem sebi – , kaže vidno potresena i uznemirena Kučevljanka, još uvek u neverici jer je za tragediju čula odmah nakon što se dogodila, jer je Kučevo malo mesto u kome se svi poznaju i sve se brzo pročuje i sazna.

Ivan je odmah nakon što je ubio svog rođenog brata Mirka krenuo nazad u grad u kafanu u kojoj je pre tragedije bio. Sreo je poznanika kome je zaplakao i priznao šta je uradio, rekavši “Ubio sam govedo”.

Odmah nakon priznanja, policija u Kučevu uhapsila je Ivana i odredili meru zadržavanja. Precizniji detalji ove stravičene tragedije biće poznati nakon završene istrage koja je u toku.

RADIO KAO MOLER, BRATA UBIO ZBOG PRELJUBE?!

Inače, Ivan Milić je u Kučevu radio kao moler, ali i sve ostale poslove kada bi ga neko od meštana angažovao. Oni koji su ga dobro poznavali još uvek ne veruju da je tako nešto mogao da uradi, uprkos tome što je kao i u svakoj kući i u njihovoj bilo svađa i razmirica. Iako su obojica voleli alkohol, za pojedine meštane kako smo čuli, to ne bi trebalo da bude toliko jak razlog, da brat podigne ruku i ubije rođenog brata.

Međutim, ubrzo su gradom krenule i drugačije priče. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama glavni razlog ove nesvakidašnje nesreće i tragedije je preljuba.

(Tpknews.com/Informer)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker