STRAVIČNA NESREĆA KOD POŽAREVCA: Kamiondžija zaspao za volanom, pregazio čoveka, pa pobegao!

Staniša Dešić iz sela Beranje poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Požarevac–Veliko Gradište.

Foto: Ilustracija

Kako je za TPKNEWS ispričala ćerka poginulog Dešića, vozač kamiona firme “LKW”, koji je verovatno zbog umora zaspao za volanom, naleteo je na njenog oca, usmrtio ga i pobegao.

Ova nesreća se dogodila u nedelju 07. marata u 3:30 ujutru na magistralnom putu Požarevac–Veliko Gradište, pre restorana “Biznis”.

– Moj otac je tog jutra krenuo na autobusku stanicu da čeka autobus kako bi otišao na posao kada je na njega naleteo kamion. Od siline povreda on je odmah preminuo, a vozač kamiona je pobegao sa lica mesta jer je, kako su nam rekli u policji, zaspao za volanom i nije video šta je udario. Nije se uopšte zaustavio da proveri šta je udario već je nastavio ka selu Sirakovo gde je trebao na NIS-ovom postrojenju da napuni cisternu – kazala je za TPKNEWS ćerka poginulog Dešića.

Kada je vozač kamiona stigao na NIS-ovom postrojenju u Sirakovu par zaposlenih su primetili da mu je far na kamionu razbijen. Vozač kamiona im je rekao da je udario u stub, međutim u međuvremenu je naišao jedan stariji meštanin Sirakova koji je video beživotno telo Dešića pored puta i rekao zaposlenima da je zgazio čoveka, koji su odmah pozvali policiju.

Hitna pomoć koja je ubrzo stigla na mestu nesreće je mogla samo da konstatuje smrt.

Po nalogu nadležnog tužioca, vozaču kamiona iz Pančeva je određeno zadržavanja do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker