ZAVRŠIO NA VMA: Šest dana nije jeo da bi deca imala hrane!

Nenad Dimitrijević (33) iz Ritopeka u opštini Grocka zbog siromaštva nije jeo šest dana, zbog čega je morao da bude prebačen na VMA.

Nenad je nezaposlen, u kući živi sa suprugom, takođe nezaposlenom, majkom i dva mala sina od tri i godinu i po dana. Otac mu je umro pre tri meseca.

https://twitter.com/IstinaSloboda/status/819570417664978944

Porodica Dimitrijević živi u velikom siromaštvu, a nedavno im je bila isključena struja na koju se greju, jer je put do njihove kućed nepristupačan, i zato je teško da se dovuku drva. Na sreću, dobre komšije su pomogle i platile dug od 60.000 dinara.

Komšije ga hvale, veruju da će svima koji mu pomognu u ovoj teškoj situaciji, vratiti radom, ako već ne može novcem, i pozivaju da se ovoj nesrećnoj porodici pomogne.

https://twitter.com/IstinaSloboda/status/819631963074134017

– Nenad radi kao moler, dobar je čovek i moj prvi komšija. Taj dan kad su ga odvezli na VMA, ljudi se krstili kako je izdržao, samo što mu se creva nisu zavezala. Primio je 5-6 infuzija i na svoju inicijativu otišao kući – priča njegov prvi komšija.

https://twitter.com/IstinaSloboda/status/819581577571274752

– Ne treba mi novac, šta će mi, novac samo kvari ljude. meni i mojoj porodici samo hrana treba i namirnice da preživimo. Danima ne jedem zbog njih, sve kažem “Nema veze, sutra ću ja jesti, nek ima njima” i tako sam završio na VMA. Ja ni ne mogu da jedem kad znam da oni nemaju. Tako sam i otišao već prvo veče iz bolnice. Jeste meni tamo bilo lepo, toplo, oni meni daju hranu, al kad znam da su mi deca gladna, ne mogu ništa da pojedem – rekao je Nenad za Telegraf.rs.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker