MILIĆ ZAKAZAO HITAN SASTANAK! Kako zataškati ceo događaj razotkrivene epske krađe vode?!

U utorak, 19. marta, radnici JKP “Dunav” i komunalna inspekcija opštine Veliko Gradište razotkrili su epsku krađu vode.

Po saznanjima našeg opštinskog insajdera, predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić, za ponedeljak, 25-og marta, zakazao je hitan sastanak iza zatvorenih vrata sa nadležnima iz JKP “Dunav” i komunalne inspekcije. Tema sastanka, nezvanično, kako zataškati ceo događaj razotkrivene epske krađe vode.

Naime, kako su ranije za TPKNEWS naveli iz JKP “Dunav”, protiv pravnog lica D. M. (57), poznatog advokata iz Velikog Gradišta, ovo preduzeće je podnelo krivičnu prijavu i tužbu za delo teške krađe. Krivična prijava i tužba, kako su naveli iz JKP “Dunav” je podneta komunalnoj inspekciji. Međutim, kako je za TPKNEWS potvrđeno iz Osnovnog javnog tužilaštva, do objavljivanja ovog teksta, komunalna inspekcija još uvek podnetu krivičnu prijavu i tužbu nije dostavilo tužilaštvu.

– U utorak 19. marta u prisustvu komunalne inspekcije, radnici JKP “Dunav” ustanovili su da na adresi na kojoj poznati gradištanski advokat D. M. poseduje autoperionicu postoji ilegalan priključak na vodovodnu mrežu. Ovim krivičnim delom pričinjena je velika materijalna šteta Javnom preduzeću “Dunav” iz Velikog Gradišta, s ozirom da je vlasnik autoperionice u proseku mesečno nelegalno trošio više hiljada kubika vode – kaže za TPKNEWS naš opštinski insajder.

Naš insajder dalje navodi, da je tokom inspekcijske kontrole, vlasnik perionice, D. M., pokušao da spreči komunalnu inspekciju i radnike JKP “Dunav” u vršenju kontrole i pored toga što mu je dat na uvid nalog za vršenje kontrole.

– Vlasnik objekta D. M., koji je bio predmet kontrole, verbalno je pokušao da izazove incident, kako bi sprečio inspekcijsku kontrolu, vređajući prisutne radnike rečima “da su naprednjačka govna, da su na njegovom posedu i da ne želi naprednjačka govna na svom privatnom posedu” i drugih nepromerenih uvreda izrečenih od strane vlasnika, advokata D. M. – kaže naš opštinski insajder.

Inače, svi ovi navodi mogu se potvrditi uvidom u zapisnik koji je sačinjen od strane komunalne inspekcije Opštine Veliko Gradište, na osnovu izjava ovlašćenih radnika JKP “Dunav” koji su otkrili da autoperionica poseduje nelegalni priključak na vodovodnu mrežu, kao i video i foto dokumentacija, koju poseduje i naša redakcija, a koja je sačinjena prilikom inspekcijske kontrole, i kojom se dokazuje nelegalan priključak.

Ovim nezakonitim radnjama pričinjena je velika materijalna šteta JKP “Dunav” iz Velikog Gradišta, gde se radi o radnjama sa obeležjima krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, a, s obzirom da je dotični advokat D. M. član opozicione koalicije, i po tvrdnji našeg opštinskog insajdera, jedan od tajnih finansijera lokalne opozicione koalicije iz Velikog Gradišta “Srbija protiv nasilja”, nikome nije jasno zašto komunalna inspekcija, a očito da i predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić, imaju nameru da ceo događaj zataškaju.

I, dok protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama, ako zakasne sa plaćanjem komunalija dva-tri meseca odmah se podnose tužbe i šalju izvršitelji, ta praksa izgleda da ne važi za tu gornju strukturu društva.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Ako Dragan Milić želi da zataška krađu, onda je pomenuti advokat ubačen kao trojanski konj u opoziciju, isto kao i Milica Zavetnica. Ne znam zašto se navode samo inicicijali advokata, kada celo Veliko Gradište i okolna sela, znaju o kome se radi. Samo jedan advokat ima perionicu u Velikom Gradištu. Nadimak mu počinje na slovo P.

  2. Doktor poceo uveliko da cisti po Gradistu. Ima jos toga puno da se uradi da se sva prljavstina koju je za sobom ostavio bivsi zamenik bar delimicno ocisti. Nije lako novom zameniku. Tek je zagrebao po povrsini i izletela je tolika korupcija. Tek nas cekaju brojna iznenadjenja u otkrivanju afera pod pokroviteljstvom bivseg zamenika tiristickog vodica.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker