STRAVIČAN SNIMAK IZ TURIJE KOD KUČEVA: Pogledajte kako se šleper zakucao u kuću

Danas je u Turiji u opštini Kučevo došlo do teške saobraćajne nesreće, a kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici 192.rs, šleper je udario u kuću pored puta.

Screenshot

Još uvek nije poznato da li ima povređenih, ali kako se nezvanično saznaje, do saobraćajke je došlo zbog neprilagođene brzine i uskog puta.

Kako se vidi na snimku koji je objavila stranica 192.rs, prikolica je zahvatila bankinu prilikom mimoilaženja i kontakta sa prvim kamion, nakon čega je vozač šlepera izgubio kontrolu i silovito udario u kuću pored puta.

Visualizza questo post su Instagram

Un post condiviso da 192.RS (@192_rs)

Od siline udarca vozilo je potpuno uništeno, a po nezvaničnim saznanjima, šleper se kretao brzinom od 80 kilometara na sat.

(Tpknews.com/192.rs)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. ta krivina je izuzetno opasna, mnogo života je tu izgubljeno…i niko ništa, i dalje po starom !

    put je veoma uzak i u nepovoljnom nagibu, najopasnije je što se nalazi u mraznom polju tako da se put redovno zaledi, pogotovo traka bliže brdu pri svakoj manjoj vlazi, kiši, snegu.

    vlasnici su koliko pre godinu-dve kuću renovirali…lepo je uredili, sad sve ispočetka.

    sa druge strane, svi koji ovde živimo svedoci smo bahate vožnje šleperima…jure kao da im je poslednja vožnja u životu, kroz naselja, pored škola, na pešačke prelaze se ne obaziru…a policija ne sme da izviri jer znaju čiji su kamioni u pitanju.

    šta više da pričamo…

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker