POŽAR ZBOG NEISPRAVNE KVARCNE PEĆI? Radniku opštinske uprave u Kučevu, izgoreo ceo stan

Vatrogasna ekipa iz Kučeva je u toku jučerašnjih prepodnevnih sati ugasila požar koji je oko 10 časova izbio u stanu na drugom spratu, stambene zgrade tik uz Trg Veljka Dugoševića u Kučevu. U požaru niko nije povređen.

Foto: Facebook

Pripadnici policije blokirali su ulicu u kojoj je došlo do požara. Po prvim procenama, u stanu je izgoreo kompletan nameštaj. Delimično je oštećen i stan iznad stana u kome je izbio požar.

Iako je vatrogasna ekipa dosta brzo ugasila požar i sprečila dalje širenje požara, konstatovali smo da vatorogasci koriste dotrajalu vatrogasnu opremu koja se u narednom periodu mora obnoviti.

Kako se nezvanično saznaje, požar je izbio u stanu N. J., radnika LER-a u opštini zbog neispravne kvarcne peći. Istraga će posle uviđaja utvrditi šta je tačno izazvalo požar.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

9 Komentari

  1. Kako je opština zaposlila N.J. u opštini bez konkursa i preko veze tako će mu obezbedi i pomoć. Žalosno je što je došlo do požara, verujem da će se naći neko rešenje da se pomogne vlasniku stana.

  2. Da li je moguce da neko, onako ljudski, u ovakvoj situaciji pise da je N.J. zaposlen bez konkursa i da je stan radnika lokalne samouprave? Bolesnici!!! P.S. Vatrogasci su stigli veoma brzo, ucestvao sam u pomeranju automobila i stvari iz komsiluka!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker