VUČIĆEVI KEROVI: Poljoprivredniku koji je među prvima stigao na blokade u Novom Sadu, oduzeli naftu i telefon!

Poljoprivredniku Slobodanu Č. iz Srbobrana, juče je na adresu došla poreska inspekcija u kontrolu akcizne robe (naftnih derivata) po navodnoj dojavi.

Foto: Screenshot/Facebook

Kako saznajemo, oni su izvršili preteres svih prostorija njegovog domaćinstva, a nakon toga su mu oduzeli naftu i mobilni telefon, jer imaju navodnu sumnju da je nafta kupljena na crno.

Inače, Slobodan je javnosti poznat po tome što je među prvima stigao na blokade koje su se ovaj mesec održavale u Novom Sadu, pa su njegovi prijatelji i saradnici mišljenja da bi ova kontrola mogla imati veze sa učešćem na protestu.

Podršku je juče Slobodanu, pružio i Đorđe Grujić iz Nadalja koji je bio jedan od koordinatora blokada u Novom Sadu.

Građani koji su došli ispred Slobodanove kuće negodovali su i izjavili da je sramota da se ovo radi sada kada je nafta najpotrebnija, i da nije u redu da se jednoj porodici uzima hleb iz usta.

Naknadna istraga i veštačenje telefona utvrdiće sve okolnosti.

(Tpknews.com/S. Andrijana)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. E ovo je izgleda ona kap koja će preliti čašu. Upadati ljudima u kuće i vršiti pretres zato što su se borili za svoja prava i hleb nasušni je nešto najglavnije što je uradjeno. Treba narod da se konačno osvesti i shvati da tako nešto čeka svakog od nas. Dole nasilje, kradje, kršenje Ustava, gaženje osnovnih ljudskih prava.

  2. Ovo je dokaz da Vučić i njegov SNS kartel guše slobodu i vrše represalije nad svakim ko ne misli kao oni. Dole diktatura

  3. Gejevi i lezbosi prete i bore se što im je zabranjena šetnja a ti narode ćuti i trpi Vučićevo ludilo i gaženje ljudskog dostojanstva. Juda je izdao Hrista za 30 srebrnjaka a za koliko si ti narode prodao svoju čast i obraz?

  4. Da su poljoprivrednici složni pa da ponovi blokiraju puteve,nema opuštanja sa ovim idiotima,ako se ne pobunimo veoma smo blizu da postanemo S.Koreja.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker