MISTERIOZNO NESTALA U ITALIJI: Sanji iz Topolovnika se svaki trag izgubio 5. juna, očajni suprug moli za pomoć

Sanja Đorđević (32) iz Topolovnika kod Velikog Gradišta, misteriozno je nestala 5. juna 2024. u Montecchio Maggiore u proviciji Vićence u Italiji.

Foto: Privatna arhiva

Njenom suprugu Dejanu pre nestanka Sanja je poslala poruku u kojoj je napisala da ima problema sa produživanjem njene radne vize.

– Tog 5. juna, moja supruga vraćajući se sa posla poslala mi je poruku u kojoj je napisala da ima problema sa produživanjem njene radne vize (permesa). U poruci je još navela da planira na tri nedelje da ide na odmor sa njenim prijateljima bračnim parom iz Rumunije sa kojima zajedno radi u firmi – rekao je Dejan za TPKNEWS.

Sanjin suprug, nakon što je završio posao pozvao je svoju suprugu, ali njen telefon je bio nedostupan, a i na društvenim mrežama svi njeni prijatelji su blokirani.

U firmi u kojoj je Sanja radila njenom suprugu su rekli da Sanja nije tražila da ide na odmor, a i bračni par, sa kojima je Sanja u poruci navela da planira na odmor, rekli su da oni o tome ništa ne znaju.

Jedna komšinica je Sanjinom suprugu rekla da je tog 5. juna videla kako Sanja ulazi u jedan crni auto za čijim volanom je bio nepoznati mladić. Sa sobom je imala samo svoju torbu.

Svi oni koji imaju bilo kakvu informaciju o Sanji neka pozovu njenog supruga na broj +393283528995 ili najbližu policijsku stanicu ili kasarnu karabinjera.

Sanja Đorđević (32) je rodom iz Topolovnika a udata je u Đurakovu, a inače živi sa svojim suprugom Dejanom već par godina u Montecchio Maggiore u proviciji Vićence u Italiji. Njihov 13-godišnji sin ostao je sa babom i dedom u Srbiji.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Ako je tačno da je komšinica videla kako ulazi u automobil nepoznatog mladića, ja je ne bih tražio. Sve je potpuno jasno. Ostavila je muža i otišla sa drugim.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker