UHAPŠENI BEOGRADSKI PAR IZ PAKLA: Sipali ljudima drogu u piće, pa ih pljačkali i silovali!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B.B. (38) i A.G. (37) osumnjičene da su izvršili više krivičnih dela razbojništva, teške krađe i prevare na teritoriji Beograda.

Foto: MUP

Sumnja se da su se javljali na oglase za izdavanje stanova i bračne ponude i nakon dogovoranja oko uslova iznajmljivanja stana ili sklapanja poznastva, potom sipali u piće oštećenima omamljujuća sredstva, koristeći njihovu nepažnju, od kojih bi gubili svest.

Nakon toga, vršili su premetačinu i uzimali iz stanova novac, nakit i druge vredne predmete, i skidali prstenje, minđuše i ogrlice sa oštećenih.

B.B. se takođe tereti i da je nakon omamljivanja jedne od oštećenih, iskoristivši njenu nemoć, izvršio i krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Po nalogu tužioca, B.B. i A.G. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija sumnja da ima više oštećenih nego što je dosadašnjim radom utvrđeno i pozvala je sve da se, ukoliko prepoznaju osumnjičene na fotografijama, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na brojeve telefona 011/2797470 i 064/8920755.

TPKNEWS/MUP

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker