VELIKI NARODNI PROTEST U POŽAREVCU: Ako ih ne zaustavimo sada, sutra će biti kasno!

U nedelju 29. avgusta, u Požarevcu, kao centru Braničevskog okruga, u 18:00 časova, na Starom korzou kod kružnog toka, zakazan je prvi veliki narodni protest pod nazivom “Biti ili ne biti”.

Logo

Organizator protesta Petar Radosavljević, poziva sve građane i građanke kako iz Braničevskog okruga tako i iz cele Srbije, da se pridruže protetsu i „kažu ne nasilnoj vakcinaciji, diskriminaciji nevakcinisanih, naseljavanju migranata, prodaji srbskih prirodnih dobara, uništavanju prirode i zagađenja, diskriminaciji veterana, otimanja i prodaje dece i nametanja satanizma”.

Organizator poručuje da “ko izda večna pizda…pišemo istoriju…poziv celoj Srbiji jer taj dan se brane naša prava na život i slobodu u celoj Srbiji…nije sve u Beogradu…a biće i tamo”.

Takođe, obaveštavaju se građani i građanke da će se nakon ovog velikog narodnog protesta u Požarevcu, naredni organizovati u svim glavnim gradovima opština Braničevskog okruga.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

13 Komentari

  1. Crnogorci Jokic i Perisic su okupirali ceo Braničevski okrug. Stop njihovoj samovolji i stop kriminalu. To nije onaj SNS za koga je narod glasao. Kriminalci upravljaju opstinama!

  2. Ne nemoj više da trpimo laži da smo u “Zlatnom dobu” Sve je poskupelo a posla nema. Mi se zavaravamo da živimo dobro.. Nikad nije bilo gore

  3. Bravo za organizatore. Nadam se da će se narod odazvati i skupiti hrabrost da kaže NE ti raniji i bez vlašću ako mu je stalo do budućnosti dece a i nas samih. Ovakvom lošom politikom srpskom narodu preti istrebljenje. Nisu nas uništili Turci, Austrougari i Nemci ali će nas uništiti diktator sa svojom svitom uluzica i lopova.

  4. Teško je kad covek lupa u Prazno
    Niko vas ne tera da se Vakcinišete na silu
    Ali kad udarite glavom o zid onda su vam i Lopovi Dobri

    1. Djeskone cilj nam je da razvlastimo diktatora i njegove Crnogorce koji su naneli mnogo zla ljudima u Braničevskom okrugu,Jokića i Perišića.

  5. Protesti protiv vakcinacije su maska. Narod kreće u proteste protiv najjačeg i najgoreg virusa koji je zahvatio celu Srbiju i ušao u svaki dom putem televizija sa nacionalnom frekvencijom i režimskih novina. Narod se diže protiv samovolje jednog čoveka koji je ukinuo Ustav i zakone Republike Srbije, zadužio Srbiju i ukinuo njene institucije. Najgore je što je po celoj Srbiji u gradovima i opštinama postavio kriminalce da rukovode.

  6. Predsednik države u Austriji se pojavljuje na televiziji tri četiri puta godišnje a naš predsednik je non-stop na televiziji. Ide po Srbiji i deli pare kako mu se ćefne bez odluka Vlade i Skupštine. On je kompletna vlast, on pušta sunce i kišu. Zar je to normalno?

  7. Samo hrabro, nisu oni jači od naroda i ako su to umislili u svojim glavama? Ako im se dozvoli da vladaju još jedan mandat mi smo ga pošteno na…ali, zato samo napred.

  8. Predhodnih nedelja aktivisti SNS su slikali pasoše gastarbajtera ne bi li ih silom naterali da na proleće glasaju za Diktatora.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker