KOALICIJA “BIRAM BORBU”: Opozicija u Požarevcu i Kostolcu pod rednim brojem 5

Gradska izborna komisija Požarevac i Opštinska izborna komisija u Kostolcu proglasile su izborne liste koalicije „Biram borbu – Požarevac“ i „Biram borbu – Kostolac“, obe pod rednim brojem 5.

Biram borbu – Požarevac

Građani Požarevca, Kostolca i okolnih sela su se u velikom broju odazvali i pružili podršku koaliciji „Biram borbu“, tako da je ova koalicija u veoma kratkom roku prikupila potpise podrške birača za izborne liste.

– Interesovanje sugrađana nam je pokazalo da postoji velika nada da se u naš grad Požarevac, opštinu Kostolac i naša sela vrate demokratske vrednosti, sloboda mišljenja i govora, mogućnost zaposlenja bez ucena i osnovni uslovi za život, rast i razvoj društva.

Osim potpisa podrške, svaki građanin nas je zadužio da sprovodimo lokalnu politiku koja će služiti isključivo svim građanima i razvoju privrede, komunalne infrastrukture i ekologije. Potrebno je da našim sugrađanima otvorimo vrata uzurpiranih institucija, skrenemo pažnju društva na najranjivije kategorije sugrađana i zajedno radimo na poboljšanju uslova života, kao i da mlađim generacijama omogućimo izvesniju budućnost. Naši sugrađani će na lokalnim izborima 2. juna imati mogućnost da i sami izaberu borbu protiv samovolje dosadašnjeg režima tako što će na glasačkim listićima zaokružiti broj 5 – navode u saopštenju “Narodni Pokret Srbije Požarevac”.

Biram borbu – Kostolac

Koalicija „Biram borbu – Požarevac“ čine Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka i Narodna stranka. Koalicija „Biram borbu – Kostolac“ čine Narodni pokret Srbije, Narodna stranka i Novo lice Srbije.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker