OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBISTVA: Upucao partnerku i njenu ćerku zbog korone!

Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu protiv Dejana Martinovića (55) iz Orljeva kod Malog Crnića, zbog sumnje da je izvršio tri krivična dela – ubistvo u pokušaju, neovlašćeno nošenje vatrenog oružja i teško delo protiv opšte sigurnosti.

Dejan i Svetlana/Foto: Facebook

On se sumnjiči da je 16. decembra prošle godine došao u kuću svoje partnerke Svetlane Bogdanović (55) iz Sibnice kod Žabara, noseći pištolj za koji je posedovao dozvolu, ali samo za držanje, ne i za nošenje. Bio je besan na nju jer je sumnjao da mu je ona prenela koronu i počeo je da je juri po dvorištu.

Po ulasku u kuću, ona i njena majka su ga odgurnule i tad je došlo do samoopaljenja pištolja. Hitac je pogodio Svetlanu u ruku, a njenu majku okrznuo. Tada je u kući bio i suprug Svetlanine ćerke, inače zamenik komandira policijske stanice u Žabarima, ali i sam komandir. Njih dvojica su ga savladala, oduzela mu oružje i on je uhapšen i sproveden u pritvor u kome se nalazio od 16. decembra prošle, do 9. marta ove godine.

Od izlaska iz pritvora, on se nalazi u kućnoj izolaciji, sa zabranom izlaska sve do suđenja. Više tužilaštvo optužnicu proitv njega dostavilo je Višem sudu na razmatranje. Ukoliko ona bude potvrđena, zakazaće se glavni pretres.

(Tpknews.com/M.V.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker