EKSLUZIVNO OTKRIVAMO! Ukrajinka Galina Pavlenko Perić, ipak ostaje u fotelji Centra za kulturu u Požarevcu

Završen je javni konkurs za izbor direktora Centra za kulturu u Požarevcu. U konkursu, koji je objavljen krajem avgusta, traži se direktor na mandatni period od četiri godine.

Foto: M.V.

U trci za mesto direktora Centra za kulturu Požarevac prijavila su se tri kandidata, aktuelna direktorka Centra za kulturu Galina Perić, Predrag Paunović, jedan od urednika Centra za kulturu Požarevac, diplomirani muzički pedagog, i Slobodan Stepić, dramski umetnik.

Kako saznaje Insajder Mile Sova od dobro obaveštenog izvora iz požarevačkog SPS-a, Galina Perić ostaje i dalje na mestu direktora Centra za kulturu.

– Upravni odbor, s obzirom da je Centar za kulturu Požarevac stranačka ispostava SPS-a, vidi jedino nju kao dobro rešenje za kolektiv Centra, dobre međuljudske odnose i bogatu ponudu tokom cele godine publici grada Požarevca i okoline. Naravno, pored nje tu su i dva druga kandidata Predrag Paunović pijanista i Slobodan Stepić, dramski umetnik, međutim, njih dvoje nemaju podršku stranačke koalicije SNS-SPS – kaže izvor.

Očito da su iskustvo i veliki rezultati uticali na odluku da na mandatni period od četiri godine direktora Centra za kulturu Požarevac i dalje ostane proveren kadar SPS-a neprikosnovena Ukrajinka Galina Pavlenko Perić.

(Tpknews.com/Radomir L.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker