LETEĆI POP NA USKRŠNJOJ LITURGIJI: Uleteo trotinetom u crkvu, pa je onda nastala opšta jurnjava! (VIDEO)

Veliki hrišćanski praznik Uskrs, Grci proslavljaju na nesvakidašnji način, a kako to izgleda, snimkom na svojoj Fejsbuk stranici prikazao je Stamatis Kraounakis.

Foto: Printscreen Facebook/Stamatis Kraounakis

Na oduševljenje prisutnih vernika, pop je u dugačkoj beloj mantiji i na trotinetu uleteo u crkvu i počeo da pravi krugove dok su za njim trčala ostala sveštena lica.

Za popa nije predstavljao nikakav problem ni visok stepenik, koji je sa trotinetom s lakoćom savladao i nastavio dalje da se kreće po hramu da bi opslužio sve vernike.

Sličnu “predstavu”, isto za Uskrs, vernicima je prošle godine priredio sveštenik Hristoforos u jednoj crkvi na grčkom ostrvu Hios, a zbog njegovog nastupa odmah su ga prozvali “leteći pop”.

Dok su se lusteri njihali, a vernici lupali po stolicama, pop se u “panterskom skoku” pojavio iza oltara, a zatim delio lovorove listove prisutnim vernicima.

Ovako se u crkvi na grčkom ostrvu Hios proslavljao Uskrs, gde je pop Hristoforos na nesvakidašnji način objavio uskrsnuće Hristovo.

Ovaj sveštenik je svakog Uskrsa pravi hit u Grčkoj, a ko zna, moguće da je i ove godine upravo on zadivio vernike pojavljujući se na trotinetu.

(TPKNEWS/Fokus.mk)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker