MAJKA SUMNJA DA JE UBIJEN: U šumi u blizini Petrovca na Mlavi, pronađen nestali smederevac obešen o drvo

Telo Marka Petkovića (39) iz Smedereva, čiji je nestanak prijavljen početkom ovog meseca, pronađeno je obešeno na jednom drvetu u šumi u blizini Petrovca na Mlavi.

Ilustracija

U subotu, 12. oktobra duboko u šumi drvoseče koji su sekli drva ugledali su telo čoveka kako visi na grani jednog drveta. O tome su odmah obavestili policiju koja je došla na lice mesta i napravila uviđaj.

– Telo čoveka visilo je sa grane na, otprilike, osam metara visine. Pretpostavlja se da se nesretni čovek popeo na drvo, obavio kanap oko grane i vrata i sa te visine se obesio. Nismo našli nikakvo oproštajno pismo, niti bilo kakve tragove neke borbe, pa se pretpostavlja da je čovek na ovaj način oduzeo sebi život. Kasnije smo saznali da se radi o licu iz Smedereva čiji je nestanak nedavno prijavljen i za koga je bila pokrenuta potraga. O svemu smo obavestili Više javno tužilaštvo u Požarevcu koje je naložilo obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – rekao nam je naš izvor iz policije. On je još dodao da rodbina pokojnog Marka, pogotova njegova majka sumnja da je izvršio samoubistvo i da smatra da joj je sin ubijen, a njegovo telo doneto u tu šumu gde je i obešeno.

Istraga će pokazati o uzrocima smrti i okolnostima koje su dovele do toga, kao da li se radi o samoubistvu ili o nečem drugom.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker