UBIĆU VAS: Italijanska policija u šoku! Igor ostavio sablasnu poruku na ogledalu!

Italijanska policija je na napuštenoj farmi, u zoni koju već tri nedelje češlja u potrazi za Igorom Vaclavićem, pronašla preteću poruku: “Ubiću vas!”

Ogledalo je odmah poslato na analizu jer policija sumnja da je reč o poruci koju je ostavio serijski ubica iz Subotice Norbert Feher, poznat i kao Igor Srbin odnosno Igor Vaclavić.

Osnov njihove sumnje jeste činjenica da poruka ima puno pravopisnih grešaka, a to bi moglo da znači da ju je napisao stranac poput Igora, kom italijanski nije maternji jezik. Ali to nije sve, napuštena farma s pretnjom smrću na ogledalu nalazi se u području u kojem se Subotičanin krije.

– Pre nekoliko dana u to područje je ušlo mnogo policajaca i predstavnika zakona i dosta dugo su se zadržali, pretražujući sve do temelja – prisetio se jedan poljoprivrednik iz tog područja.

“U kući na napuštenoj farmi bila je sofa, regal, mali sto i okruglo ogledalo sa natpisom: “Ubiću vas!!!”, sa istaknuta tri znaka uzvika.

– Sve što smo pronašli unutra smo poslali na forenzičku analizu – rekao je jedan od istražitelja.

Igora Srbina italijanski policajci traže zbog ubistva Davida Fabrija (52), vlasnika bara u Bolonji, kog je usmrtio tokom pljačke 1. aprila, kao i čuvara šume Valerija Verija kog je ubio sedam dana kasnije, kada je policijska potera za njim već počela. Feher se već 17 dana krije u istoj šumi, a nervoza i frustracija italijanske policije samo raste, ali naravno oni ne odustaju u svojoj poteri, pišu italijanski mediji, i navode da bi begunac optužen za ubistva uskoro mogao da bude uhvaćen.

TPKNEWS/EPK/Il Resto del Carlino

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker