BRUTALNO UBISTVO KOD SMEDEREVA: U kanalu pronađeni delovi tela nestalog vlasnika pronađenog kombija u Požarevcu

Nestali vlasnik kombi vozila koje je 27. decembra pronađeno u blizini fudbalskog stadiona u Požarevcu, pronađen je jutros u komadima u jednom kanalu nadomak Smedereva.

Nestali Milan Filipović Foto: Fejsbuk

Ljudski ekstremiteti – obe ruke i noge koji su jutros pronađeni, i trup starijeg muškarca koji je pronađen pre dva dana u kanalu Crvene vode u blizini Smedereva, u koji se ulivaju otpadne vode iz železare Smederevo, pripadaju Milanu Filipoviću (53) iz Kuršumlije koji je na privremenom boravku u Švajcarskoj, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Zbog sumnje da su počinili ovaj jezivi zločin uhapšeni su muškarac (43) i žena (25), oboje iz Smedereva, a prema nezvaničnim saznanjima, teško ubistvo najverovatnije se dogodilo 22. decembra prošle godine, kada je i prijavljen nestanak.

Filipovićevo napušteno kombi vozilo registarskih oznaka Prokuplja, u vlasništvu nađeno je sa ključevima u bravi kod stadiona u Požarevcu. Dokumenta o kombiju nađena su pored puta. Filipović je poslednji put viđen 22. decembra na benzinskoj pumpi u Ćupriji

Osumnjičeni se za sada terete za krivično delo teško ubistvo iz koristoljublja. Istraga je u toku.

(Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker