NE PODRŽAVAJU IH NI NJIHOVI: Potpuni debakl vladajuće koalicije u Petrovcu na Mlavi (FOTO)

Pošto su građani Petrovca na Mlavi bojkotovali otvaranje ulice 8. Marta u Petrovcu, malobrojna vladajuća koalicija na čelu sa predsednikom opštine Duškom Nedinićem otvorili su sami.

Foto: Privatna arhiva

U subotu 28. jula, predsednik opštine Petrovac na Mlavi, Duško Nedinić sa svojim malobrojnim saradnicima svečanim presecanjem vrpce pustio je u saobraćaj kompletno rekonstruisanu ulicu 8. marta u Petrovcu na Mlavi.

Foto: Privatna arhiva

Očito da nema više glupih, naivnih i plašljivih Petrovčana, što se dobro pokazalo u subotu na svečanom otvaranju ulice 8. Marta u Petrovcu na Mlavi, gde je zajedno sa predstavnicima medijima bilo samo oko 50-tak ljudi. I pored slanja poruka i pritisaka od strana vladajuće koalicije Petrovca na Mlavi nije mnogo pomoglo, jer su otvaranje bojkotovali čak i sami njihovi članovi SNS-a.

Foto: Privatna arhiva

Ostali građani Petrovca koji nisu bili poplavljeni solidarisali su se sa građanima koji su nastradali u poslednjim poplavama koje su zadesile opštinu Petrovac na Mlavi, i na ovaj način uputili jasnu poruku čelnicima u opštini:

VREME JE DA ODETE SA VLASTI!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker