POŽAREVAC: Diler marihuane pravosnažno osuđen na tri godine zatvora

Sudsko veće Višeg suda u Požarevcu kojim je presedavao sudija Zoran Janković, prema optužnici koju je zastupao zamenik Višeg tužilaštva Slobodan Janković, donelo je presudu kojom se na tri godine zatvora osuđuje Nikola Blagojević iz Požarevca, zbog krivičnog dela nezakonitog posedovanja droge namenjene daljoj prodaji.

Na ovu presudu branioci osuđenog Blagojevića u zakonskom roku uložili su žalbu Apelacionom sudu u Kragujevcu. Međutim, Apelacioni sud je tu žalbu odbio i potvrdio presudu Višeg suda u Požarevcu, tako da je presuda kojom je Blagojević osuđen na tri godine zatvora postala pravosnažna.

On je osuđen, prema navodima u presudi, jer je u septembru mesecu u njegovoj kući pronađeno 52 grama marihuane i još deset u komšijinom pomoćnom objektu, koju nije držao za sopsvenu upotrebu, već je namenio daljoj prodaji

Pošto je pravosnažno osuđen Blagojeviću sleduje upućivanje od nadležnog suda na izdržavanje pomenute kazne u jednoj ustanovi zatvorenog tipa koja se nalazi na teritoriji Srbije.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker