VELIKO GRADIŠTE NOVO ŽARIŠTE KORONE? Za desetak dana pogoršanje epidemiološke situacije!?

Za desetak dana u Velikom Gradištu verovatno će biti 10 puta više zaraženih nego što je do sada registrovano.

Screenshot

Prema nezvaničnim informacijama dobijenim iz Doma zdravlja u Velikom Gradištu, na teritoriji ove opštine došlo je do ozbiljnog pogoršanja epidemiološke situacije, a kako su nezvanično potvrdili za TPKNEWS iz ove ustanove, svi članovi jedne četvoročlane porodice iz Beograda koja je nedelju dana boravila na Srebrnom jezeru, pozitivni su na virus COVID-19.

Prema rečima jednog zaposlenog medicinskog radnika u Domu zdravlja, u Velikom Gradištu za desetak dana verovatno ćemo imati 10 puta više zaraženih nego što je do sada registrovano.

Do sada je na teritoriji opštine Velikog Gradišta, od početka epidemije virusa korona zvanično obolelo deset osoba. Po nezvaničnim informacijama ovaj broj obolelih je mnogo veći, dok je muškarac star 41 godinu iz Doljašnice preminuo.

Kada su u pitanju zvanične informacije o broju obolelih novinari su naišli na zid ćutanja a na pitanja novinara direktorka Doma zdravlja u Velikom Gradištu poručila je „da treba da zaboravi njeno ime“ zbog pisanja u prethodnom periodu o epidemiološkoj situaciji u ovom gradu.

Inače, tokom ovog vikenda plaže i parkinzi na Srebrnom jezeru bili su toliko puni da više niko nije mogao da uđe. Kako su nam par ugostitelja ispričali, ovakav nalet turista na Srebrnom jezeru ne beleži se još od devedesetih prošlog veka.

– U nedelju je lepo vreme privuklo toliko turista iz svih krajeva Srbije na Srebrnom jezeru, da su restorani, kafići i plaže bili popunjeni do poslednjeg mesta, ali zbog slabe, gotovo nikakve kontrole, niko od njih nije poštovao preventivne mere zaštite i socijalne distance – , priča nam jedan ugodtitelj.

Podsetimo, od ponedeljka 22. juna do petka 26. juna, prema nezvaničnim informacijama našeg portala, u Velikom Gradištu od virusa COVID-19 obolelo je šest osoba, zvanično dve osobe, dok, kako naš portal nezvanično saznaje, u subotu 27. juna, cifra obolelih popela se na 20 pozitivnih slučaja virusa COVID-19.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker