„DA PREKINEM DIJALIZU I ETO ME KOD TEBE“: Potresne reči oca Duška koji je autom sleteo u Dunav i poginuo

Od nastradalog Duška Đorđevića (32) zvani Moša iz Velikog Gradišta koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je krenuo da pliva za Časni krst na Fejsbuku oprostio se njegov otac potresnim rečima.

Foto: Facebook

Saobraćajna nesreća se dogodila 19. januara u 8:40 sati u selu Ostrvo, nekoliko kilometara od Velikog Gradišta i to kada je poginuli krenuo da pliva za Časni krst. Sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu i završio u reci.

– Moj sin je na večnom putu ostavio svoj život u najboljim godinama, a nama večno da tugujemo do kraja mog života i moje bube i naše familije. Najteže u ovom životu kada izgubiš svoje dete. Da li ima veće tuge i bola od ovog trenutka? Neka mu je laka zemlja i neka ga anđeli čuvaju. Voli te tvoj tata i nadam se da ćemo se skoro videti. Sine, ti znaš da ja idem na dijalizu i da ja prekinem i eto me kod tebe, jer meni sada više ništa nije važno. Voli te tvoj Moša – , napisao je neutešni Živorad Đorđević, koji je zatim objavio i zajedničku fotografiju sa sinom.

Da podsetimo, obdukcija je pokazala da je smrt mladića nastupila prilikom utapanja. Kako je utvrđeno Đorđević nije imao nijednu povredu na svom telu. Njegov prijatelj prilikom nesreće nije nije povređen, ali je dobio hipotermiju i nalazi se u požarevačkoj bolnici, ali se očekuje da ga lekari uskoro puste iz bolnice. Sumnja se da su mladići kobnog dana žurili ka Velikom Gradištu nakon što su odvezli prijatelja u susedno mestu, i to navodno zbog želje Đorđevića da stigne na vreme kako bi plivao za Časni krst.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker