ODREĐEN PRITVOR TAKSISTI IZ VELIKOG GRADIŠTA: Maloletnu devojčicu dodirivao po intimnim delovima tela u autu

Taksista Anđelko R. (69) iz Velikog Gradišta uhapšen je zbog sumnje da je na području Golupca neprimereno dodirivao devojčicu (14).

Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, sve se dogodilo u ponedeljak 2. avgusta za vreme Svetoilijskog vašara u Velikom Gradištu, kada je devojčica pozvala taksi da je vozi kući. Anđelko R. juče je saslušan u Osnovnom tužilaštvu i njemu je na predlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoka.

– Anđelko R. je osumnjičen da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad devojčicom koju je poznavao odranije. Ona je prijavila slučaj i kako je navela, to se desilo na putu ka njenoj kući. Kada su prolazili kroz Golubac, on ju je dodirivao po intimnim delovima tela. Devojčica je ćutala od straha, ali je slučaj prijavila kad je izašla iz automobila – , navodi izvor upoznat sa slučajem.

Izvor dodaje da je strašno što se ovako nešto dogodilio i da je dobro što je devojčica prijavila i zbog druge dece koja često koriste taksi prevoz.

Prema nezvaničnim saznanjima, devojčica će biti saslušana kao posebno osetljiv svedok, a Anđelko R. za sada nije osuđivan ni za jedno krivično delo.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Pa šta ako je dodirivao. Ima pravo jer ona ima 14 godina. Nije se bunila tako da nema pravo da se žali. Sex je u Srbiji po zakonu iz člana 182 stav 2. dozvoljen sa 14 godina.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker