NIKO NE SME NI DA PISNE: Policija i tužilašto na platnom spisku lokalnog šerifa iz Žagubice

Slaviši Avramoviću (26) iz Žagubice, lokalni šerif bez prethodnog obaveštenja upao mu u kuću, fizički nasrnuo na njega i naneo mu materijalnu štetu za više od milion dinara.

Foto: Ilustracija/Profimedia

Slaviša tvrdi da mu je lokalni šerif Staniša Kerić iz Žagubice, 07. oktobra 2019. godine, oko 07:00 sati ujutru, razvalio ulazna vrata od kuće, i fizički nasrnuo na njega. Nakon toga, Kerić mu je iz kuće ukrao kameru koja vredi 120 hiljada dinara, službeni mobilni telefon od 350 evra, tablet od 180 evra koji se nalazio kod Slaviše na opravci, merdevine sa službenog vozila od 170 evra, ključeve auta i pokidao Telekomov optički kabal koji se nalazi kod njega u kući za potrebe sudske jedinice i vlasništvo je firme slavko93.net i d.o.o Homolje net koje se vodi kao službena prostorija u Žagubici, i njegova vrednost je milion dinara.

Pre nego što je Kerić otišao, zapretio je Slaviši da ni ne pokušava da ceo nemili događaj prijavi policiji, jer su svi, od tužilaštva do policije, na njegovom platnom spisku.

Slaviša Avramović

Kako je Slaviša za “TPKNEWS” ispričao: “Čim sam malo došao sebi nakon pretrpljenog straha, odmah sam pozvao policijsku stanicu u Žagubici i ceo slučaj prijavio. Policija nije htela da dođe da uradi uviđaj, već sam ja morao da odem u policijsku stanicu da podnesem prijavu”, priča Slaviša.

08. oktobra, Slaviša dobija rešenje od načelnika PS u Žagubici, majora Saše Tufegdžića, da nakon obavljene konsultacije sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Petrovcu na Mlavi, ne postoje elementi krivičnih dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, niti prekršajnih elemenata protiv Staniše Kerića.

Nakon toga, Slaviša se obratio i nadležnima PU Požarevac, međutim dobio je isti odgovor sa pokušajem da se ceo slučaj zataška.

Inače, kako nam je Slaviša objasnio, on ima svoju prijavljenu firmu slavko93.net koja se bavi održavanjem i instaliranjem sistema kablovskih, iternet i telefonskih operatora na teritoriji Žagubice. Staniša Kerić nije izmirio račune prema kablovskom operatoru “Orion”, pa su mu zbog toga isključili uslugu. Umesto da lokalni šerif izmirio račune, on je naneo milionsku štetu Slaviši.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker