NOVI SKANDAL TRESE GOLUBAČKE NAPREDNJAKE: Mijović se smejao dok je direktor KJP pokazao srednji prst radniku!

U prethodna dva meseca tri radnika KJP “Golubac” su dali otkaz zbog Direktora ovog preduća Miroslava Miloševića jer nisu mogli više da izdrže svakodnevna maltretiranja.

Ilustracija

Pre dva dana je još jedan radnik vodovoda, četvrti po redu za ova dva meseca, dao otkaz u KJP “Golubac” jer nije mogao više da izdrži svakodnevne mobinge od strane direktora ovog preduzeća.

– Više puta je urgirano kod Predsednika opštine Golubac, Nebojše Mijovića, vezano za svakodnevna maltretiranja i iživljavanje nad radnicima od strane direktora komunalnog, i neljudskih uslova za rad, ali, i bez obzira na sve upućene žalbe predsedniku opštine, poboljšanja nije bilo. Svaki put, posle svake žalbe, bilo je sve gore i gore. Na sastanku cele firme sa predsednikom opštine, direktor komunalnog Miroslav Milošević je pred svima, pa i pred predsednikom opštine Golubac, pokazao srednji prst jednom od radnika, i rekao mu, da će tek sad da ga j**e na šta se predsednik opštine samo cinično nasmejao, i ni on ni njegovi saradnici nisu uopšte odreagovao – , ispričao je sa velikom gorčinom u glasu jedan od radnika ovog preduzeća.

Uslovi za rad u KJP “Golubac” postali nemogući. Ne poštuje se radno vreme, ne plaća se prekovremeni rad, radi se i subotom i nedeljom od jutra do mraka za platu ispod minimalca, i uz sve to radnici moraju da sipaju gorivo za svoje pare od plate da bi stigli na radno mesto, naravno, uz obaveznu pretnju otkazom.

v.d direktor Miroslav Milošević

Za ovih pet godina od kada je na čelu ovog preduzeća predsednik opštine Golubac, Nebojša Mijović, postavio direktora Miroslava Miloševića, nije bilo otvoreno ni jedno bolovanje.

Poslednji radnik koji je dao otkaz u ovom preduzeću, otac je dvoje maloletne dece i jedini je imao primanja u šestočlanoj porodici, ima četvrti stepen Mašinske škole, prijavljen je bio u stalnom radnom odnosu, i radio je u toj firmi 14 godina, ali nije mogao više da izdrži svakodnevni mobing koji je nad njim vršen.

Podsetimo se, prethodne nedelje je otkaz dala u ovom preduzeću i samohra majka, koja je radila u računovotstvu, nad kojom je takođe vršen mobing već duži vremenski period.

Nakon sprege direktora sa radnicima, napravio je sramnu sistematizaciju sa svojim saradnicima, ko zna koju po redu. Po ovoj sistematizaciji sa mesta računovđe prebacio je na radno mesto grobarke na lokalnom groblju u Golubcu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker