SVEČANI PRIJEM KOD PREDSEDNIKA: Milić nagradio najzaslužnije prosvetne radnike i vatrogasca u Velikom Gradištu

I ove godine opština Veliko Gradište je, povodom obeležavanja Dana vatrogasno-spasilačkih jedinica i Dana prosvetnih radnika, organizovala prijem za zaposlene u gradištanskim ustanovama koji su u protekloj godini ostvarili izuzetne rezultate u radu.

Foto: Promo

Predsednik opštine Dragan Milić ugostio je, sa svojim saradnicima, nagrađene i njihove direktore kako bi zajedno obeležili ovaj dan.

Nagrade su dodeljene profesorki računarstva i informatike Biljani Lukić i profesoru verske nastave Urošu Milovanoviću iz Srednje škole “Miloje Vasić“, nastavnici srpskog jezika Vesni Mikić i nastavnici fizike Ivani Janković iz OŠ “Ivo Lola Ribar“, nastavnici likovne kulture Mariji Jevtić Orozović iz OŠ “Vuk Karadžić“ Majilovac, šefu računovodstva OŠ “Miša Živanović“ Srednjevo Snežani Milić, vaspitačici Predškolske ustanove “Majski cvet“ Mariji Živanović, nastavnici klavira Muzičke škole “Stevan Mokranjac“ Požarevac – Odeljenje u Velikom Gradištu Biljani Božić i vatrogascu-spasiocu Vatrogasno-spasilačke jedinice Marku Živkoviću.

Milić je podsetio da su vatrogasci uvek spremni kada dođe do krizne situacije.

– Vaš posao je težak i opasan i voleo bih da nikad nemate posla. Vi ga radite dosta kvalitetno. Verovatno znate da smo sa Ministarstvom dogovorili i opština će da isfinansira projektnu dokumentaciju, da obezbedi zemljište, da se napravi nova zgrada za naše vatrogasce – poručio je Milić.

Obraćajući se prosvetnim radnicima, ukazavši na odgovornost njihovog posla, Milić im je poželeo da i dalje proizvode dobre ljude i dobre stručnjake.

– Verovatno sam dosadio pričajući o našoj prosveti, o našim školama, vrtiću, koliko je to kvalitetno. To sam rekao i pre neki dan kada je bio ministar prosvete, da sam zaista ponosan što sam na čelu opštine koja ima ovakvu prosvetu – rekao je Milić.

O kvalitetu školstva u Gradištu govori i uspeh učenika koji postižu odlične rezultate i upisuju prestižne škole i fakultete što opština redovno i nagrađuje, ali i ulaže u opremanje obrazovnih ustanova.

U ime svih, lokalnoj samoupravi i predsedniku zahvalio je direktor OŠ “Ivo Lola Ribar“ Dragan Mandić dok je direktorka SŠ “Miloje Vasić“ Vesna Novković pohvalila dugogodišnju praksu nagrađivanja uspešnih radnika. Kako je navela, sve ovo doprinosi entuzijazmu i motivaciji prosvetnih radnika za veći trud i rad.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Po partijskim zaslugama. Ovde nema onih koji su svojim radom stvarno zaslužili ta priznanja. Kakve veze sa danom prosvetnih radnika ima šef ra-
    čunovodstva i koje su to njegove zasluge za dodeljeno priznanje? Kada će već jednom da se oda priznanje pravim radnicima a ne partijskim poltronima?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker