LUKIĆ: Dušebriznici iza sebe su ostavili samo prazna obećanja

U našu redakciju stiglo je saopštenje za javnost predsednika opštine Žabari, Jovana lukića, koje prenosimo u celosti.

Predsednik opštine Žabari Jovan Lukić

– Poštovani sugrađani, smatram da postoji potreba da Vam se obratim povodom sve učestalijih neistina koje se iznose na račun ove opštinske vlasti.

Istina je sledeća, niko ne spori da je put Sibnica-Četereže urađen novcem poreskih obveznika kao i sve ulice urađene u protekle 3. godine, ali se postavlja pitanje za sve te dušebrižnike: „Šta je bilo sa novcem poreskih obveznika pre 3,4,5-10. godina, i tada se plaćao porez ali je sve ostalo na obećanjima da će se uraditi posle izbora i tako se čekalo da prođu izbori više od 15 godina.

Većina onih koji imaju ovakve komentare je već bila na vlasti i imali su priliku da urade ne samo ovaj put nego i mnoge druge ali je nažalost sve ostalo samo na praznim obećanjima.

Tako da sve ove spekulacije smatram sramnim pokušajem da se stane na put razvoju i prosperitetu naše Opštine, pokušajem da se na nefer način steknu politički poeni, bez rada, angažovanja i volje većine građana.

Ova opština je nakon 15 godina propadanja, konačno na stabilnom putu tako da nikakava kvazi pisanija neće moći da stane na put svemu što je do sad urađeno a ni onome što se za ubuduće ima u planu.

Obećano, ispunjeno… – , navodi se u saopštenje predsednika opštine Žabari, Jovana lukića.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker