STRAVIČNO UBISTVO ZBOG LJUBOMORE U POŽAREVCU: Policajac ispalio tri hica u grudi bivšoj devojci!

Saobraćajni policajac iz Požarevca Dejan Stojiljković (44) službenim pištoljem je pre osam godina ubio bivšu devojku Jelenu Šindrić (29), i to pred njenim novim dečkom Brankom Kovčićem!

Dejan Stojiljkovic i Jelena Sindric/Foto: Fejsbuk

Dejan je poludeo od ljubomore, jer ga je Jelena ostavila krajem novembra 2015. i započela vezu sa Brankom koga je upoznala u Austriji, na sezonskom radu. Posebno, kad je načuo da je trudna, što se naknadno ispostavilo netačnim.

Stojiljković je tog 9. marta 2016., oko 3:30 ujutru, čekao Jelenu i njenog novog dečka ispred Brankove kuće u ulici Bože Dimitrijevića, da se vrate sa proslave Dana žena.

– Kad su Jelena i Branko parkirali “opel kadet” ispred dvorišne kapije, prišao im je Dejan. Jelena mu je kroz prozor suvozačkog sedišta odmah rekla da prestane da je uhodi i da nema nameru da mu se vrati. Umešao se i Kovčić, pokušavajući da je zaštiti, i rekao mu da prestane da je maltretira. Dejan mu je odgovorio: “Ja s tobom nemam ništa”, a onda je potegao pištolj i ispalio tri hica u Jelenine grudi – otkrio je tada sagovornik iz istrage.

Stoijljković je potom seo u svoj automobil i odvezao se, ali je malo kasnije sam došao u policiju i prijavio se.

– Hteo sam samo Jelenu da ubijem, ne i njenog dečka… Nije me briga za njega. Spremio sam metke i za nju i sebe, ali eto… Sebi nisam presudio – navodno je ovo rekao Dejan kada se predao.

U maju naredne godine on je pravosnažno osuđen na 13 godina zatvora, jer je priznao zločin i pokajao se.

– Među nama je duže vreme sve bilo idealno. Jelena mi je kuvala jela i donosila na posao kad sam bio dežuran. U novembru prošle godine me je napustila, posle sedam godina zabavljanja, i ja sa tim nikako nisam mogao da se pomirim – izjavio je pred Višim sudom u Požarevcu.

MARINA ANDREJIĆ JOJ STRINA

Jelenino devojačko prezime bilo je Andrejić, a prezime Šindrić preuzela je od čoveka za koga se ranije samo formalno udala u Beču, da bi obezbedila papire za boravak.

Inače, Jelena je sestra od strica Đorđa Andrejića (13) iz Majilovca kod Velikog Gradišta, koji je nestao 22. jula 2010. godine i do danas nije pronađen.

Njegova majka, a Jelenina strina Marina Andrejić, u dva navrata osuđena je pred Višim sudom u Požarevcu na 20 godina zatvora zbog njegovog ubistva, ali ju je na kraju Apelacioni sud oslobodio u nedostatku dokaza.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker