UHAPŠENA SRPKINJA U BEČU: Pijana tukla sina (7) i policajca na javnom mestu!

Srpska državljanka (30) uhapšena je u Beču zbog nasilja nad sinom (7), koga je, kako prenose mediji, više puta istukla na javnom mestu!

Našoj državljanki, kako piše Hojte, na teret se stavlja i napad na službeno lice, pošto je prilikom hapšenja tukla policajca.

– U nedelju uveče stanari su pozvali policiju i ispričali da žena poreklom iz Srbije na ulici tuče svog sina. Navodno, ona je više puta izudarala dete, a nesrećni dečak je zavapio ka očevicima da zovu pomoć pre nego što ga majka odvuče sa ulice – prenosi Hojte.

– Očevici su odmah pozvali policiju i ispričali šta se dešavalo u popodnevnim časovima, a patrola je ekspresno stigla u naselje Florisdorf, pošto im je osumnjičena Srpkinja od ranije poznata po korišćenju narkotika i alkohola.

Patrola je ušla u dvorište u kome Srpkinja stanuje sa sinom i tamo su zatekli dečaka.

– Mališan je plakao i ispričao policajcima sve što su već rekli i svedoci. On je naglasio da se jako plaši majke i molio je za pomoć – navode mediji.

U tom momentu se pojavila i vidno pijana majka koja je počela da psuje i juri policiju. Jedan policajac je povređen jer se zaletela i udarila ga u gornji deo tela. Nekako su uspeli da je savladaju i uhapse.

Prema pisanju austrijskih medija, ženi je izrečena mera zabrane prilaska sinu, a dete je dato svom odraslom bratu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker