GRAĐANSKA PATROLA GG “GLAS NARODA” NA TERENU: Danas je Svetski dan zaštite životne sredine, a depnija gori! (VIDEO)

Dok se neki slikaju, razgledaju eksponate i vode kulturnu kampanju iz Muzeja, GG „Glas naroda“ je na terenu i radi u interesu građana kako je i obećala.

Čuvena antimigrantska „Građanska patrola“ GG „Glas naroda“ koju su svi u Srbiji posle kopirali, nakon što je obavila svoj zadatak i sprečila dovođenje migranata u opštinu Veliko Gradište sada je na svom novom, ekološkom zadatku.

Danas je 05. jun – Svetski dan zaštite životne sredine i patrola GG „Glas naroda“ je posetila gradsku Deponiju kod Požežena. I imali su šta i da vide.

Deponija gori, užasan, ljut dim širi se svuda, a vetar koji duva nosi sve to veoma daleko.

Od brige o deponiji izuzet je čuveni Spider a onda je ona data JKP „Dunav Veliko Gradište“ da se sa tim problemom bori sa dotacijom od 1,5 miliona dinara iz budžeta opštine. Taj posao vodi sin predsednika Zelene stranke koji je zaposlen u JKP Dunav.

Posted by Glas Naroda on Петак, 05. јун 2020.

– Ovakva situacija na žalost nije od juče, već traje duže vreme i ponavlja se svake godine. Konkretnog plana i rešenja od strane opštinske vlasti nema.
Koliko ta gospoda misle na „našu decu“ svima je valjda jasno. Šta god oni pričali sve što rade ipak je samo i isključivo „za njihovu decu“ – , zaključuju predstavnici GG „Glas naroda“.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker