DOLIJAO LOPOV: Drakče iz Šetonja, uhapšen zbog krađe 6 traktora i šlepera solarnih panela

Policija u Staroj Pazovi, u saradnji sa policijom u Petrovcu na Mlavi, uhapsila je Drakčeta R. (65) iz Šetonja, zbog sumnje da je ukrao traktor.

Foto. MUP

Sumnja se da je Drakče R. (65) u junu ove godine sa placa prodajnog objekta u Novim Banovcima ukrao traktor i odvezao ga u Petrovac na Mlavi, koji je nakon toga prodao jednom zemljoradniku, saopštila je PU Sremska Mitrovica.

Policija je pronašla traktor i vratila ga vlasniku.

Kako saznaje “TPKNEWS” od osiguravajuće kuće “Genertel” iz Italije, pored ovog jednog ukradenog traktora koji je policija pronašla, Drakče je ukrao još pet traktora iz Mađarske i Italije, koje je takođe prodao seljacima u opštini Petrovac na Mlavi. On je u dogovoru sa jednom firmom iz Italije koja proizvodi solarne panele, ukrao pun šleper solarnih panela koje je zatim prodao na teritoriji Srbije.

Do otkrivanja ovih teških krađa došlo se nakon što je osiguravajuća kuća “Genertel” iz Italije isplatila firmi odštetu za ukredene solarne panele koji su bili osigurani kod njih, i nakon toga angažovala privatne detektive koji su sve ove teške krađe koje je Drakče počinio na teritoriji Italije i Mađarske, rasvetlili.

Osumnjičenom za izvršenje krivičnog dela teška krađa određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker