TROJICA BEOGRAĐANA UHAPŠENA KOD GOLUPCA: Pod pretnjom plastičnim pištoljem iz kuće u naselju Krivača oteli 3.000 evra!

U zajedničkoj akciji, policije iz Velikog Gradišta i Golupca, uhapšene su tri osobe iz Beograda jer su iz kuće oštećenog i njegovih roditelja u naselju Krivača opština Golubac, uzeli 3.000 evra preteći im replikom pištolja.

Uhapšeni Orlić Goran (41), Bjelić Darko (32) i Živković Nemanja (26) svi iz Zemuna, terete se da su 27. jula ove godine, oko ponoći, počinili krivično delo razbojništva.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je odmag odredjeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega su privedeni tužiocu.

Oni su pred Osnovnim sudom u Velikom Gradištu izvedeni 02 avgusta 2017. godine, gde su donete 3 presude kojim su prihvaćeni sporazumi o priznanju krivičnih dela, zaključenih između okrivljenih i OJT Veliko Gradište, a kojim presudama su okrivljeni Bjelić Darko iz Zemuna, Živković Nemanja iz Zemuna i Orlić Goran iz Zemuna oglašeni krivim zbog krivičnog dela Razbojništvo u saizvršilaštvu koje se dogodilo u naselju Krivača, opština Golubac, pri čemu je okrivljeni Orlić Goran iz Zemuna osuđen na efektivnu kaznu zatvora u trajanju od 4 godine. Okrivljeni Živković Nemanja iz Zemuna osuđen je na efektivnu kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 8 meseci. Dok okrivljeni Bjelić Darko iz Zemuna osuđen je na kućni pritvor u trajanju od 1 godine, bez elektronskog nadzora.

Prema okrivljenima je izrečena mera bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenima na udaljenosti ne manjoj od 200 metara u trajanju od 2 godine.

TPKNEWS / M.Lalić

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker