HLADAN TUŠ ZA OPOZICIJU: Narodna stranka zatvorila kancelariju u Petrovcu na Mlavi!

Posle glamuroznog osnivanja opštinskog odbora Narodne stranke Vuka Jeremića u Petrovcu na Mlavi, otvaranja kancelarije i poziva na bojkot proteklih izbora, njihova kancelarija je u Petrovcu na Mlavi pre nekoliko dana zatvorena, a sa izloga su poskidane slike lidera!

Foto: Screenshot Twitter

Razlozi su za sada nepoznati ali se može naslutiti da vrh stranke nije bio zadovoljan radom opštinskog odbora u Petrovcu.

Tokom predizborne kampanje za protekle izbore ova stranka je pozivala na bojkot i više napadala one koji su smatrali da se režimu treba suprostaviti na drugi način, nego same naprednjake.

Na pitanja zašto se ne bave pravljenjem sopstvenog lokalnog programa i konkretnim predlozima za razvoj opštine Petrovac na Mlavi već samo napadima, odgovor je uglavnom glasio: Mi bojkotujemo izbore! Na pitanja da li se bave osnivanjem odbora po selima i jačanjem stranke, uglas je odgovarano: Mi bojkotujemo izbore!

Iako su tvrdili da će bojkot izbora žestoko naškoditi SNS-u, posebno na lokalnom nivou, jasno je da se to nije dogodilo i da bi mnogo jači efekat bio postignut da je kompletna petrovačka ujedinjena opozicija učestvovala na izborima. Makar bi unutrašnja kontrola trošenja novca iz budžeta bila jača i efikasnija. Ovako, međutim, naprednjaci nastavljaju da vladaju u Petrovcu na Mlavi uz pomoć socijalista.

Za ovakav sled događaja niko se od “narodnjaka” očigledno ne oseća krivim već nepodnošljivom lakoćom zatvaraju kancelariju bežući sa fronta.

Redak primer “bojkotaša” koji su nastavili sa odlučnom borbom protiv napredno-socijalističkog režima u Petrovcu na Mlavi predstavljaju “Dveri” čija će kancelarija, prema informacijama iz prve ruke, za razliku od “narodnjaka”, uskoro biti svečano otvorena.

Kako saznaje TPKNEWS lokalne “Dveri” su teškom mukom uspele da očiste svoje redove od sumnjivih dvostrukih likova za koje su postojali dokazi da naprednjaci na njih imaju uticaja. Velike nade opoziciono nastrojeni Petrovčani polažu i u lokalni ogranak Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa koga u Petrovcu predvodi poznati advokat Saša Janošević za koga Petrovčani sa kojima je razgovarao reporter TPKNEWS-a imaju samo reči hvale.

Na kraju, izvori iz Narodne stranke Petrovac na Mlavi javljaju da “narodnjaci” ovim potezom nikako ne odustaju od borbe već samo menjaju način organizacije. Teško za poverovati ali čuda se ponekad dešavaju!

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker