SEDMI DAN POTRAGE ZA DANKOM ILIĆ: Bečka policija još ne daje detalje o istrazi

Sedmog dana potrage za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić je pretražena i divlja deponija na starom banjskom putu. Policija nije dala nikakve informacije o novim tragovima. Danka je nestala u utorak u 13:45 kod Bora, a i dalje nema zvanične potvrde da je došlo do pomaka u istrazi o njenoj sudbini.

Foto: Pronadjime.mup.gov.rs

Posle pojavljivanja snimka iz Beča na kom se možda nalazi nestala Danka Ilić, konkretnih podataka iz Beča još nema. Bečka policija ne može da daje detalje istrage.

Dopisnica RTS je razgovarala sa predstvnicima bečke policije, Markosom Vitrihom, koji kaže da se radi o tekućoj istrazi i da oni o tome ne mogu davati detalje, ali i da nemaju previše detalja.

Postoji taj snimak o jednom događaju u subotu popodne, na jednoj tramvajskoj stanici. Bečka policija pokušava da nađe dve žene koje se nalaze na snimku.

Vitrih je objasnio da je problematičan način na koji je taj video došao do policije.

Napominje da je izgubljeno oko 10 sati dok je video poslan mejlom srpskoj policiji, a tek onda je srpska policija kontaktirala austrijsku policiju.

Ako je na pomenutom snimku regularna situacija, ako su na njemu zapravo bile dve žene sa svojim detetom ili sa detetom jedne od njih, to će se pronaći.

Ambasador Srbije u Beču je pohvalio saradnju sa austrijskom policijom i dodao da su policije dve zemlje u stalnom kontaktu.

ZAVRŠENA PRETRAGA DIVLJE DEPONIJE NA STAROM BANJSKOM PUTU

Pretraživanje deponije kod Banjskog polja i Starog banjskog puta je završeno, odnosno lokaciju je prvo napustila policijska patrola, a potom je otišao i bager koji je oko sat vremena prekopavao deponiju u sklopu potrage za nestalom devojčicom Dankom Ilić.

Nakon pretrage ove lokacije, inače na oko četiri kilometra udaljene od Banjskog polja, policija nije dala nikakve informacije novinarima. Za sada nema informacija da je ovde bilo nekog traga.

Patrole policije na nekoliko punktova u Banjskom polju. Nastavlja se potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je u utorak nestala u Banjskom polju kod Bora.

Dopisnik RTS-a javlja da u tom naselju od jutros nema velike gužve, svi iščekuju šta će policija saopštiti posle pregleda snimka iz Beča na kojem su dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku.

Na nekoliko punktova u selu nalaze se patrole policije.

SEDMI DAN POTRAGE U TOKU

Danas je sedmi dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u Banjskom polju kod Bora.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker