U ČETIRI OKA: Direktor osnovne škole u Golupcu primio mito?!

Direktor osnovne škole “Branko Radičević” u Golupcu Saša Đorđević, kako nezvanično saznajemo, primio je mito u vidu pametne table za svečanu salu.

Osnovna škola “Branko Radičević” Golubac

Kako javljaju zaposleni u ovoj školi u Golupcu, darodavac ove pametne table je “Vulkan” izdavačka kuća.

Kako zaposleni tvrde, zaobiđena je sva zakonska procedura. Nije uvaženo niti mišljenje struke niti je verifikovana odluka od strane Saveta roditelja i Školskog odbora.

Nakon ovih optužbi od strane zaposlenih, ostaje pitanje da li je samo pametna tabla bila poklon ili još nešto?

Podsetimo se da je direktor osnovne škole “Branko Radičević” u Golupcu Saša Đorđević, poklonik luksuza. Česti izleti kako u zemlji tako i inostranstvu. Automobil vrednosti 16.000 evra. Motor 2.500 evra. Rosvajna ograda, kameni temelj, fasada na kući, i sve to u isto vreme, a poklon samo pametna tabla?!

(Tpknews.com/M.S.)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Mora čovek sve da obezbedi švalerki, prohtevi su njeni pogolemi…. Ne voli ona njega zbog lepote jer on nije mnogo lep ali pare vrte gde burgija neće. Dok je sadio papriku u Leskovac nije imao ni za patice al eto u Golubac se lepo zarađuje.

  2. Opšte poznata praksa u svom školama a ceh plaćaju roditelji. E pa dragi roditelji uključite mozak bar 3. aprila. Da to bude za Vašu a ne njihovu decu i sponzoruše.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker