U SUBOTU, STUDENTI BLOKIRAJU BEOGRAD: Veliki protestni marš od Studenjaka, preko Vlade, do Pinka!

Studentska šetnja pod sloganom „Jedan od pet miliona“ planirana je za subotu 6. april u 16 časova od Studentskog grada do zgrade Vlade Srbije gde će se pridružiti protestu „Jedan od pet miliona“.

Foto: Twitter

Kako su saopštili organizatori protesta „Jedan od pet miliona“ šetnji će prethoditi koncert muzičara i autora pesme sa protesta „Barbara – the singing bot“, Sevdahbaby, a okupljenima će se obratiti profesor Oliver Tošković.

„Mladi ne smeju biti teret ovoj državi, u kojoj za njih nema posla bez partijske knjižice. U kojoj se diploma stiče novcem, a ne trudom i radom“, navodi se u saopštenju i dodaje da „mladi ne smeju više biti oni koji nakon sticanja diplome čekaju vizu za inostranstvo, već jedina budućnost Srbije“.

Protestna šetnja će krenuti od Studentske ulice do ulice Pariskih komuna odakle će se preko Bulevara Mihajla Pupina uputiti ka Brankovom mostu i dalje nastaviti Brankovom ulicom, preko Zelenog venca, Prizrenskom ulicom preko Terazija, pa potom ulicama Kralja Milana i Kneza Miloša hde će se pridružiti ostalim učesnicima protesta kod zgrade Vlade.

(Tpknews.com/Beta)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker